Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

HOW TO

Zo contour je jouw gezicht

Contouring is een make-uptechniek die de effecten van licht en schaduw nabootst om je gezicht visueel te versterken en te definiëren. Werk met tinten die iets lichter zijn dan je huidskleur om specifieke delen van je gezicht te accentueren en gebruik donkere tinten om diepte toe te voegen.

Onze contour musthaves

Zo slaagt het contouren

Meer definitie in 5 stappen

Het maakt niet uit of je bepaalde kenmerken van je gezicht wil benadrukken of juist wil verbergen, het is allebei mogelijk met de juiste techniek: we laten je zien hoe contouren kinderspel kan worden en presenteren onze beste contouring tools.

Stap 1: Concealer

Breng de concealer aan onder de ogen, tussen de wenkbrauwen en op de kin om deze zones visueel te benadrukken.

1 / 5
Stap 2: Goed blenden

Blend de concealer uit met een zachte borstel, zodat er later geen harde randen meer zichtbaar zijn.

2 / 5
Stap 3: Schaduw creëren

Definieer je gezicht met een donkerdere toon. Breng hiervoor de donkere tint aan op de buitenste rand van het voorhoofd, onder de jukbeenderen en op de rand van de kaak. Dit kan met een donkere concealer of contourstick.

3 / 5
Stap 4: Poeder aanbrengen

Om de look en het spel van licht en schaduw te versterken zonder het er onnatuurlijk uit te laten zien, gebruik je poeder op de zones die al gecontourd zijn.

4 / 5
Stap 5: Blush

Werk af met een blush om de look er natuurlijker uit te laten zien. De blush dient als een brug tussen gecontourde en gehighlighte gebieden en zorgt voor zachte overgangen.

5 / 5

DOUGLAS LIVE

Leer stap voor stap contouren

Beauty Advisor Shayenne heeft het deze live over contouren. Ze leert je alle tips & tricks om jouw gezicht meer te definiëren. Kijk de live nu terug!

Image alt text

How to: Contouren van je gezicht ✔️ online kopen | DOUGLAS

(0)