Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Maak kennis met Artemis

Als je wilt dat je huid gezond blijft, is het verstandig om er een passende verzorgingsroutine op na te houden. Maar hoe ontwikkel je die? Er bestaan zó veel merken en producten, dat we begrijpen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig is Artemis hier om jou te helpen. Met de producten van dit merk stel jij in een keer een werkend ritueel samen. De voordelen? De formules zijn gebaseerd op wetenschappelijke, medische kennis. De producten werken dus écht. Ook is alles cruelty-free en zo natuurlijk mogelijk. Op deze manier doe je niet alleen jezelf goed, maar houd je ook rekening met de wereld om je heen. Ontdek alles van Artemis en kies wat bij jou past.

Artemis: van crèmes tot serums

Artemis is geworteld in Zwitserland, maar inmiddels kunnen we ook in Nederland niet meer zonder deze producten. Weet je niet goed wat je moet kiezen? Begin met een goede basis. Voor je gezicht kies je eerst een reiniger en een crème. Daarna vul je jouw routine aan met Artemis-serums. Mocht je nog geen genoeg krijgen van dit merk, dan kun je ook eens kijken bij de Artemis-shampoos. Voortaan ga jij niet alleen met een gezonde huid door het leven, maar ook met glanzende lokken.

Artemis online bestellen in Nederland

Als je de producten van Artemis NL eenmaal hebt ontdekt, bestel je jouw favoriete in een handomdraai online bij Douglas. Binnen 24 uur heb je jouw pakket al in huis. In de doos vind je ook twee gratis samples, die je zelf hebt uitgekozen tijdens het afrekenen. Zo blijf je altijd op hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beauty. Houd je niet van online shoppen? Kom dan langs in een van onze winkels bij jou in de buurt. Je bent van harte welkom!