Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

ANNEMARIE BÖRLIND

(166)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Annemarie Börlind-cosmetica

Ervaar de actieve werking van natuurcosmeticamerk Annemarie Börlind en laat uw gezicht opleven. Annemarie Börlind is een natuurlijk cosmeticamerk opgericht in 1959. Eerst was het merk vooral populair in Duitsland, maar door de jaren heen is de bekendheid van Annemarie Börlind in Nederland toegenomen. Mens en natuur staan centraal voor het merk. Andere kernpunten van Annemarie Börlind zijn innovatie, sociale betrokkenheid en een zuinige, verantwoorde omgang met de natuur. De cosmetica van Annemarie Börlind doet echt wat voor uw huid. Ontdek snel alle producten van Annemarie Börlind online in onze webshop.

De mooiste Annemarie Börlind-producten

Voel uzelf een natural beauty met Annemarie Börlind-producten! Het Duitse verzorgingsmerk heeft een groot assortiment van de fijnste cosmeticaproducten. Bent u op zoek naar een goede crème voor uw gezicht? Annemarie Börlind heeft diverse gezichtcrèmes , van crèmes tegen rimpels tot hydraterende nachtcrèmes. Wilt u zich mooi opmaken? Doe dit met de verschillende make-up producten van Annemarie Börlind. Het merk heeft mascara’s, lippenstiften, oogschaduws en nog veel meer. Voor iedere wens is er een passend product.

Annemarie Börlind online en in de winkel kopen bij Douglas

Annemarie Börlind online kopen gaat eenvoudig en snel in de Douglas-webshop. Plaats uw bestelling van Annemarie Börlind online en geniet van prettige voordelen, zoals een snelle verzending en twee gratis samples naar keuze. Voor advies over de producten van Annemarie Börlind kunt u natuurlijk terecht in een van onze Douglas-filialen die dienen als Annemarie Börlind verkooppunten. Hier staan onze beauty professionals dagelijks voor u klaar met tips en informatie over uiteenlopende merken. Zo zorgen we dat u een artikel koopt waarmee u echt blij bent!