Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

De geuren van Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch vindt dat elke dag net zo speciaal moet voelen als het begin van een lang weekend. Sinds 1892 creëert Abercrombie & Fitch geuren die hun klanten over de hele wereld inspireren om zichzelf te zijn en hun eigen sterke punten te herkennen en uiten.

FIERCE COLOGNE

DE NIEUWE GEUR VOOR HEM

Fierce, de nieuwe geur van Abercrombie & Fitch fascineert met een kenmerkende mix van zeebries, sandelhout en sensuele muskusnoten. De flacon is een modern icoon. Fierce is onbevreesd en opwindend - Fierce is kwetsbaar. Fierce is opnieuw geformuleerd. Fierce ben jij.

Live your life & be Fierce!

Geuren voor hem

Geuren voor haar

Abercrombie & Fitch

(30)
Merk
Productsoort
Geurtype
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Abercrombie & Fitch-parfum koop je bij DOUGLAS

Denk je aan Abercrombie & Fitch, dan denk je waarschijnlijk aan het populaire Amerikaanse kledingmerk met de fijne joggingbroeken en meer. En ben je weleens in een van hun winkels geweest, dan herinner je je vast nog wel de lekkere, verleidelijke geur die je daar altijd tegemoet komt. Dat is niet zo gek, want het merk staat naast hun kleding bekend om hun parfums. Deze iconische luchtjes horen dan ook thuis bij iedere parfumliefhebber. Met parfum van Abercrombie & Fitch stap je vol zelfvertrouwen de deur uit. Gelukkig hoef je niet naar Amerika af te reizen of jouw favoriete luchtje te importeren, maar bestel je ‘m gewoon bij Douglas.

Ga jij voor Abercrombie & Fitch-eau de toilette of -eau de parfum?

Abercrombie & Fitch-luchtjes zijn verkrijgbaar als eau de toilette en eau de parfum. Wat het verschil is? Om de hele dag naar de geur te ruiken, kun je het beste voor een Abercrombie & Fitch-eau de parfum kiezen. Deze heeft sterkere geuraccenten, waardoor de geur net wat opvallender is en langer blijft hangen. Zo geniet je de hele dag van het luchtje. Wil je juist liever een wat subtielere geur om je heen? Ga dan voor een Abercrombie & Fitch-eau de toilette. De geur van een eau de toilette is iets minder sterk en zorgt voor een zachte geur om je heen. Van beide soorten zijn er verschillende edities uitgebracht, waardoor er voor iedereen wel een lekker luchtje tussen zit. Houd je van een wat zwaardere geur, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor Authentic Night. Met geurnoten zoals lotus, vanille, leer en eikenmos trotseer je het bruisende nachtleven als geen ander. Ben jij meer van de bloemige, fruitige luchtjes? Dan is Naturally Fierce vast een geur voor jou. Dit vrolijke, elegante parfum ruikt naar onder andere oranjebloesem, kokos en vetiver. Lekker zomers!

Scoor parfum van Abercrombie & Fitch online

Ben je enthousiast geworden over de heerlijke geurtjes van Abercrombie & Fitch? Breng een bezoekje aan een van de Douglas-winkels, test ze allemaal en ontdek welke het beste bij jou past. Ben je er al helemaal uit of wil je jouw Abercrombie & Fitch-parfum gewoon liever online bestellen? Dat kan eenvoudig en snel in de webshop van Douglas. Plaats een online bestelling en profiteer van fijne extra’s. Zo wordt jouw Abercrombie & Fitch-luchtje (vanaf €20,-) gratis verzonden. Bestel je voor 22.00 uur? Dan heb je ‘m de volgende dag al in huis. Dat is dus ook gelijk een handige tip voor als je last minute nog een leuk cadeautje nodig hebt! Verder krijg je bij elke bestelling twee samples cadeau. Zo leer je weer nieuwe producten en merken kennen.

Vind jouw favoriete Abercrombie & Fitch-parfum bij DOUGLAS

We zeiden het al, de keuze is reuze als het op Abercrombie & Fitch-parfum aankomt. Ken je de nieuwste geur van het merk al? Die heet Authentic Self. Het parfum is verkrijgbaar in een vrolijke gele flacon (for women) of een stoere diepblauwe flacon (for men). Maar laat je vooral niet leiden door de labels, want de geuren zijn allebei lekker voor vrouwen, mannen en anderen. Kies dus vooral voor de geurnoten die jou het meest aanspreken. Ga jij voor de energieke gele variant met tonen van citrus, rode bes, peer, magnolia, lelie, muskus, cederhout en sandelhout? Of ga je voor de verfrissende, onweerstaanbare blauwe variant met tonen van kardamom, geranium en tonkaboon? Hoe dan ook: met de geuren van Abercrombie & Fitch voel jij je 100% jezelf!