Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Waterproof make-uplook

GET INSPIRED

Make-up die bestand is tegen hete zomerdagen? Waterproof make-upproducten maken het mogelijk. Water- en transferbestendige formules zijn rijker aan wassen ingrediënten, geven een hogere dekking en meer pigment. Ontdek de mooiste waterproof make-upproducten voor een stralende zomermake-uplook.

Favorieten voor waterproof make-up

Ga voor waterproof make-up

In de zon, aan het zwembad of aan zee, je hoeft geen afstand te doen van mascara, lipstick of van een volledige make-uplook. Hier zijn een paar musthaves die jouw beauty benadrukken en een zomer lang meegaan.

Egale teint

Foundation bij warm weer? Waarom niet! Een waterproof formule met ingebouwde zonbescherming geeft je een egale, matte finish die de hele dag blijft zitten.

1 / 5
Natuurlijke lippen

Lipstickfans opgelet! In de zomer kun je het beste vloeibare lipsticks met een langhoudende formule gebruiken. Het accentueert je lippen en laat een matte finish achter.

2 / 5
Sensationele wimpers

Waterproof mascara maakt een einde aan uitgelopen oogmake-up bij warm weer! De formule helpt je wimpers te definiëren en is ook bestand tegen vocht.

3 / 5
Voor stralende ogen

Met zilveren oogschaduw vrolijk je je ogen op. En met een beetje setting spray gaan zelfs niet-waterproof producten extra lang mee.

4 / 5
Voor een vlekkeloze finish

Om je waterproof make-up langer te laten zitten en je teint intenser te laten stralen, spray je je gezicht in met een setting spray.

5 / 5

Waterproof make-up

(245)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: