• Gratis verzending en retour
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus

Maak uw lichaam zomerklaar

Lichaamsverzorging voor de zomer

Ook bij warm weer willen uw huid en lichaam goed verzorgd worden. We laten u onze seizoensfavorieten voor lichaamsverzorging zien. Zo kunt u fris en verzorgd de zomer door!

Image alt tag

Niet vergeten!

Aftersun

Verzorg uw huid na blootstelling aan de zon altijd met aftersun. Deze producten met bijvoorbeeld aloë vera verfrissen uw huid na een zonnige dag met lichte, verkoelende en hydraterende formules!

Image alt tag

THE SELFCARE EDIT

Verzorgingstips voor de zomer

Het belangrijkste onderwerp van huidverzorging voor de zomer is natuurlijk zonbescherming, maar perfecte zomerverzorging is meer dan dat. Let naast bescherming en de juiste verzorging na het zonnen ook op onze andere tips over lichaamsverzorging.

Denk aan uw huidtype

Warme temperaturen en zonnestralen kunnen de vette huid nog vetter maken, maar een droge huid juist ruw en schilferig - zorg daarom voor de juiste verzorging voor uw huid.

1 / 4
Gebruik regelmatig een peeling

Exfolianten zijn de sleutel tot een stralende en gladdere huid. Vooral in de zomer moet u uw hele lichaam regelmatig scrubben om dode huidcellen te verwijderen.

2 / 4
Vergeet het water niet

Veel vocht is altijd belangrijk voor de huid en het lichaam, en des te meer als het buiten warm is. Drink veel water en gebruik een vochtinbrengende spray om op te frissen - ook heerlijk om te ontspannen na zonnebrand!

3 / 4
Verkort uw douche

Workouts, dagen op het strand, restanten van zonnebrandcrème - in de zomer kan het gebeuren dat u meer dan eens per dag doucht. Houd deze zo kort mogelijk en gebruik koud water, want een hete douche kan ervoor zorgen dat uw huid te veel uitdroogt.

4 / 4