• Gratis verzending en retour
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus

Powervrouwen

Strong women, strong brands

Ook in de beautyindustrie staan er nog steeds veel mannen aan het roer. Daarom is het extra belangrijk om sterke female-owned merken te supporten. Wij lichten een paar mooie merken en hun ijzersterke leiders uit!

Image alt tag

Pat McGrath

Pat McGrath Labs

Deze legendarische visagiste staat bekend om haar iconische catwalk-looks en wordt vaak de moeder van de make-up genoemd. 

Image alt tag
Image alt tag

Miranda Kerr

Kora Organics

De gecertificeerde natuurlijke cosmetica van Miranda Kerr voeden het lichaam, de geest en de huid met natuurlijke krachtige ingrediënten.

Image alt tag
Image alt tag

Milou Happé

MILU

Milou is geboren en getogen in de Nederlandse beautyindustrie. Met MILU lanceerde ze een range beautyboosters: on-trend items van topkwaliteit, met eyecatching verpakkingen en een hoge fun factor. 

Image alt tag
Image alt tag

Cashmere Nicole

Beauty Bakerie

De make-up van Beauty Bakerie is geïnspireerd op zoete gebakjes en is daardoor enorm kleurrijk. Alle producten zijn veganistisch en dierproefvrij. "Beter, niet bitter" is het motto!

Image alt tag
Image alt tag

Anastasia Soare

Anastasia Beverly Hills

Anastasia's professionele kennis en haar flair voor glamour maakten van haar merk een icoon in de beautyindustrie.

Image alt tag
Image alt tag

Millie Bobby Brown

Florence By Mills

Millies Clean Beauty-label ontwikkelt huidverzorging en make-up voor Generation Z en vertrouwt op waardevolle vitamines, rijke plantaardige substanties en krachtige antioxidanten.

Image alt tag
Image alt tag

Dr. Susanne von Schmiedeberg

Dermacosmetics

De anti-aging verzorging van Dr. von Schmiedeberg stopt de versuikering van de cellen en vertraagt ​​zo het verouderingsproces.

Image alt tag
Image alt tag

Kylie Jenner

Kylie Skin

Kylie Jenner deelt haar persoonlijke huidverzorgingsroutine met haar fans via een veilige, zachte en effectieve productlijn voor mensen van alle leeftijden.

Image alt tag
Image alt tag

Jessica Alba

Honest Beauty

Hollywoodster Jessica Alba ontwikkelt eerlijke, plantaardige huidverzorging en make-up highlights. Ze gaat voor 'clean beauty that works'!

Image alt tag