• Gratis 2 samples naar keuze
  Kies bij iedere bestelling 2 gratis samples.
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 19:00 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.

Professionele laser ontharing, gewoon bij u thuis

Scheermesjes, harsen, ontharingscrème of wax: heeft u alle soorten ontharingsmiddelen al wel eens geprobeerd, maar komt u toch steeds niet tot het gewenste resultaat? Wanneer u uw benen op normale wijze scheert, zijn de haartjes vaak snel weer terug en kunt u de volgende dag weer opnieuw beginnen. In beautysalons hebben ze daar al lang een goede oplossing voor: permanente ontharing door middel van een laser. Door geavanceerde technologie is het tegenwoordig ook mogelijk zelf thuis te ontharen met een laserapparaat.

Definitief ontharen met een laserapparaat

Laserontharing verwijdert de haartjes niet permanent, maar vertraagt het terug groeien van de haartjes en zorgt er zo voor dat uw huid langer glad blijft. De laser ontharingsproducten geven lichte laserimpulsen af naar de haarwortels, waardoor de haartjes los komen bij de wortel. Bij regelmatig gebruik blijven de haartjes steeds langer weg en blijft de huid steeds langer glad.

Het juiste laserapparaat voor u

Het assortiment van Douglas biedt een selectie aan laser ontharingsproducten van de merken Philips, Tria Beauty en Silk’n. Alle apparaten maken gebruik van IPL ontharen (Intense Pulsed Light) en de HLP-technologie (Home Pulsed Light). Beiden zijn geavanceerde technologieën, waarbij het apparaat lichte laserimpulsen afgeeft om de haarwortel los te laten komen. De ontharingsapparaten zijn voor de veel huid- en haartypen geschikt, maar let bij uw aankoop wel op of het apparaat ook bij uw huid en haar past. Zo zijn sommige apparaten meer geschikt voor donker haar en een donkere huid, maar minder geschikt voor een lichte huid.

Een zijdezachte huid, dag in dag uit

De meeste laser ontharingsapparaten kunnen gebruikt worden voor uw benen, armen, oksels, buik, bikinilijn en delen van het gezicht. Als u specifieke delen van uw lichaam wilt laser ontharen, kijk dan goed bij uw aankoop of dit met het betreffende apparaat ook mogelijk is. De apparaten worden geleverd met alle bijbehorende accessoires, gebruiksaanwijzing en zijn klaar voor gebruik.

Bent u het zat om meerdere keren per week uw benen, oksels of andere lichaamsdelen te moeten ontharen? Kies dan voor laser ontharing met een apparaat uit het assortiment van Douglas en geniet voor langere tijd voor een zijdezachte huid. Uw bestelling wordt kosteloos thuisbezorgd en u ontvangt bovendien twee gratis samples.