• Gratis 2 samples naar keuze
  Kies bij iedere bestelling 2 gratis samples.
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 19:00 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.

Resultaten verfijnen
Prijs
-
Favorieten van andere klanten

terug 1 2 3 4

Huidverzorging mannen: fris en zelfverzekerd de deur uit

Er is natuurlijk een uitgebreide keuze aan huidverzorging, mannen zullen daar hun eigen voorkeur in hebben. Om een droge huid te voorkomen of te verminderen is het belangrijk dat u bijvoorbeeld een nachtcrème en een dagcrème gebruikt. Hierdoor zal de droge huid weer in zijn natuurlijke en gezonde vorm terugkeren. Zo stapt u toch wat frisser de deur uit!

Gezichtsverzorging voor mannen: een ruime keus

Vandaag de dag bestaat er veel keuze uit gezichtsreinigende- en gezichtsverzorgende producten. Naast het groot aantal producten voor vrouwen, hebben ook de mannen steeds meer keuze. Het beschikken over de juiste gezichtsverzorging is erg belangrijk: het zorgt ervoor dat uw huid wordt verstevigd en gereinigd en dat het vochtgehalte op pijl wordt gebracht. Zo behoud u een jeugdige en frisse uitstraling.

Mannen zijn toch net wat anders dan vrouwen

Het is een feit: na uw dertigste gaat uw huid wat verslappen. Het stofwisselingsproces vertraagt, er komen minder huidcellen bij. De huid wordt dunner, met alle gevolgen van dien. U kunt uw huid zo jong mogelijk houden door gebruik te maken van een dagcrème of een nachtcrème. De verzorgingsporducten voor mannen verschillen niet heel veel van de vrouwelijke varianten, maar de verschillen zijn wel essentieel. Zo zitten er meer scrubbestanddelen in de mannelijke gezichtsverzorgingsproducten, omdat de mannelijke poriën groter zijn. In deze poriën kunnen zich vetten en vuiltjes opslaan, die zich uiteindelijk uiten als mee-eters. Gezichtsverzorgingsproducten voor mannen houden hier rekening mee

Diverse serums zijn speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid en hebben een unieke formule. De mannenhuid blijft er langer jong en verzorgd uitzien. De huid heeft immers veel te verduren in een mensenleven; niet alleen douchen en slapen hebben hun impact op de huid, ook stress, weersomstandigheden en bijvoorbeeld tabak en benzinedampen maken de huid sneller verouderd. De juiste huidverzorging voor mannen zorgt ervoor dat u langer een gezonde, stevige huid heeft.

Huidverzorging voor mannen: maak uw keuze uit het ruime online assortiment van Douglas. Uw bestelling wordt kosteloos thuisbezorgd en u ontvangt bovendien twee gratis samples!