It's almost Women's Day: 25% korting op ALLES*, tot 2 gratis keuzecadeaus en deals t/m 51% korting!
 • Gratis verzending en retour
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus

PRIVATE SHOPPING

Hart voor uw gezondheid

Wij zijn blij te kunnen mededelen dat we, naast onze Click & Collect service, u weer mogen ontvangen in onze stores middels onze private shopping service!

Wilt u graag in alle rust veilig en vertrouwd shoppen? Maak telefonisch een afspraak voor private shopping. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met uw favoriete store. U kunt de contactgegevens van uw store vinden in de store finder.

Onze voorzorgsmaatregelen

Wij nemen de nodige maatregelen om het bezoek aan onze stores voor u zo comfortabel mogelijk te maken. Zo dragen onze medewerkers een mondkapje, desinfecteren wij de testers na gebruik, maken we onze stores grondig schoon en is er altijd een desinfecterend middel voor de handen aanwezig.

Daarnaast zouden wij u willen vragen onderstaande maatregelen bij een bezoek aan onze stores na te leven. 

Wij houden 1,5 meter afstand, u toch ook?

Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Bent u verkouden of grieperig, dan zien we u graag een andere keer terug.

Liever shoppen vanuit huis?

Kies dan voor Click & Collect of een online bestelling.

U kunt voor al uw beauty-aankopen natuurlijk ook terecht op douglas.nl en in de Douglas-app. Hier staan we 24/7 voor u klaar met het grootste beauty assortiment, gratis verzending en gratis retourneren.
Middels Click & Collect kunt u er tevens voor kiezen om het product van uw keuze af te halen in de store (www.douglas.nl/clickcollect).

Producten virtueel testen

Wilt u graag producten uitproberen? De Douglas Beauty Mirror maakt het mogelijk! In de Douglas-app kunt u foundation, lippenstift, oogschaduw en meer testen in de Beauty Mirror. Zo kunt u uw favorieten snel en gemakkelijk in de winkel óf in de app shoppen.

Veelgestelde vragen

Voor andere vragen omtrent private shopping vragen wij u contact op te nemen met uw store. Vanwege enorme drukte is onze klantenservice momenteel minder goed bereikbaar dan u normaal gesproken van ons gewend bent. Wij doen ons best om u zo spoedig mogelijk te woord te staan!

Kan ik mijn aankoop ruilen of retourneren?

Naar de richtlijnen van de overheid kunnen aankopen niet ter plekke worden geruild of geretourneerd. Indien u toch niet tevreden bent met het aangekochte product, bieden wij u graag twee opties aan:

1) U kunt de aankoop na de heropening van onze stores retourneren. Dit kan alleen met het originele aankoopbewijs, wanneer het product ongeopend en ongebruikt is, in de store waar u het product heeft afgehaald.
Wij begrijpen dat u ook nog geen kans heeft gehad om eerdere aankopen van vóórdat de winkels moesten sluiten, te retourneren. Ook voor deze aankopen geldt dat u ze met de eerder genoemde voorwaarden na de heropening van onze stores kunt retourneren.

2) U maakt een private shopping afspraak om uw aankoop te retourneren.

Hoe verloopt een private shopping afspraak?

Wij vinden het belangrijk dat alle private shopping afspraken zo veilig mogelijk verlopen. Om deze reden en volgend op de richtlijnen van de overheid verloopt een private shopping afpsraak als volgt:

- U maakt een afspraak met de store van uw keuze zoals bovenstaand aangegeven. Deze afspraak wordt minimaal vier uur van tevoren gepland.

- Een private shopping afspraak duurt bij de meeste stores 20 minuten, maar dit kan voor sommige stores afwijken. Informeer hiernaar bij uw store bij het maken van een afspraak.

- Wij nemen per tijdslot maximaal twee afspraken aan. Op last van de overheid mogen er (per verdieping) maximaal twee bezoekers in de winkel aanwezig zijn. Om deze reden vragen wij u met klem om de winkel alléén te bezoeken.

Binnen welke tijden kan ik een afspraak plannen?

Private shopping afspraken kunnen worden gepland tijdens de reguliere openingstijden, met uitzondering van zondagen en koopavonden.