• Gratis 2 samples naar keuze
  Kies bij iedere bestelling 2 gratis samples.
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.

More than a father. Simply a Hero.

Vaders zijn onze rolmodellen. Ze bieden bescherming en geven ons liefde en steun op de momenten dat we het nodig hebben. Ze zijn de meest charmante, intelligente en betrouwbare mensen in ons leven. Op 16 juni is het Vaderdag en zetten we onze helden graag in het zonnetje. Verras uw vader met zijn favoriete geur of een heerlijk verzorgingsproduct. Bent u nog op zoek naar een geschikt cadeau? Ontdek de mooiste vaderdagcadeaus nu bij Douglas!

Intense geuren

Intense geuren voor indrukwekkende mannen - ontdek de intense geuren, voor mannen die op zoek zijn naar een geur die hun zelfvertrouwen onderstreept!

SHOP NU

Frisse geuren

Een mooie, frisse geur past perfect bij de levensstijl van actieve mannen. Ontdek de frisse geuren die een boost geven aan het leven van elke man!

SHOP NU

Warme geuren

De geur van hout en leer roept een warm en sfeervol gevoel op. Ontdek onze geuren die zelfs in de koude seizoenen de warmte terugbrengen.

SHOP NU

WENSKAART
Geef uw vaderdagcadeau een persoonlijk tintje met de vaderdag-wenskaart. Wacht niet langer en verras uw vader met een mooi cadeau en een liefdevolle boodschap!

*Actie geldig van 31 mei t/m 16 juni 2019. Korting wordt berekend vanaf Douglas ‘van’-prijs. Deze kortingsactie geldt niet in combinatie met de gebruikelijke of reguliere korting en niet met andere kortingsacties. Geen korting op korting. Zolang de voorraad strekt. Een aantal merken is uitgesloten van korting (www.douglas.nl/uitgeslotenvankorting). Korting op bijna alle geuren en geursets geldt alleen op eau de parfum, eau de toilette, parfum en eau de cologne.