Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Trussardi

(24)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Trussardi – fijne geuren voor mannen en vrouwen

In 1911 opende Dante Trussardi bij Bergamo een fabriek voor handschoenen. Dat was de basis voor een succesverhaal, waarin de naam Trussardi een wereldwijd bekend merk werd. In 1982 betrad het concern de parfumwereld. Ontdek het veelzijdige assortiment van Trussardi bij Douglas!

Trussardi damesgeuren

Trussardi My Scent is een aantrekkelijke geur. Het Eau de Toilette van dezelfde lijn onderscheidt zich met sering en roos in de hartnoot. Cashmeran en muskus scheppen een zeer diepe sensuele basisnoot. Trussardi Delicate Rose is eveneens een geur die liefhebsters van florale noten betovert. De hartnoot van dit hypnotische product fascineert met lotus en appel, roos en jasmijn. Met 1911 Donna verzekert u zich van een Trussardi parfum voor dames dat u met zijn decente frisheid volledig in zijn ban trekt. De fijne compositie is niet opdringerig en weet met een hartennoot uit jasmijnthee, sinaasappelbloesem en zeeroos te overtuigen. Zeer sensueel is dan weer Trussardi A Way For Her. Verleidelijke noten van frangipani, jasmijn en tuberose scheppen een praktisch magische hartnoot, die zijn weerga niet kent. Gebruik de veelzijdige Trussardi geuren, om uw individuele stijl zo goed mogelijk te benadrukken. Met een hoogwaardig Trussardi parfum van Douglas geeft u een extra touch aan uw uitstraling. 

Trussardi herengeuren

Trussardi Uomo is een reeks van fijne klassieke geuren. Met hartnoten van muskussalie, geranium en viooltjesbladeren presenteert zich Trussardi Uomo The Red als hommage aan legendarische geurcreacties van de familieonderneming. Trussardi Red is een verleidelijke mannelijke compositie par excellence, die stijlbewuste mannen fascineert. Wilt u unieke frisheid beleven, dan is Trussardi Blue Land een mooi alternatief. Met uitgesproken sensuele aroma’s betovert Trussardi A Way For Him. Trussardi Black Extreme toont zich, naast Trussardi Uomo Red, als intensieve klassieker met een nagenoeg hypnotische kracht. Natuurlijk vindt u onder de begeerde Trussardi herengeuren een moderne Trussardi Aftershave. Een passende deostick vindt u eveneens bij Douglas. Ontdek uit de Riflesso-reeks een verfrissende Trussardi Eau de Toilette voor mannen.

Parfum voor vrouwen en mannen

Trussardi A Way For Him of Trussardi Uomo 1911: mannen met stijl weten het begeerde luxemerk steeds te waarderen. Trussardi 1911 Donna Eau de Parfum, Trussardi A Way For Her of Trussardi 1911 Donna Eau de Toilette maken veeleisende vrouwen enthousiast. Mannen die de voorkeur geven aan klassieke geuren, zweren op Trussardi 1911. In de vorm van de Trussardi Uomo Deo past u deze aromatische compositie zeer eenvoudig toe. Trussardi 1911 Donna is voor dames een vergelijkbaar unieke belevenis als de Uomo-reeks voor heren. Met producten van de traditieonderneming staan vrouwen en mannen gelijke exclusieve geuren ter beschikking. Geniet van deze unieke accessoires om uw individuele stijl uitgesproken aantrekkelijk te maken.