Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

KLINISCH GETEST & ZICHTBAAR RESULTAAT

Science for your skin

Tomorrowlabs herdefinieert de grenzen tussen medisch onderzoek en skincare. Ontdek hét wetenschappelijke skincarebedrijf voor klinisch geteste producten met zichtbare resultaten.

Tomorrowlabs gebruikt HSF, een technologie met actieve ingrediënten gebaseerd op Nobelprijswinnende inzichten in de celvernieuwing van huid en haar. 

Stralende huid & gezond haar

Op basis van Nobelprijswinnend onderzoek

Anti-aging

Longevity

Heractiveer de celvernieuwing van jouw huid. De Longevity producten vormen het wetenschappelijke pad naar een jonger uitziende huid, geïnspireerd op Nobelprijswinnend onderzoek.

Ontdek nu

Gevoelige huid

[HSF] MED

Een serie producten voor de extra gevoelige en probleemgevoelige huid. Op basis van wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeld met hulp van huidexperts.

Ontdek nu

Voor voller haar

Hair Restoration

Pak erfelijke haaruitval bij de wortel aan en ondersteun het herstel van de haargroei. Ga voor voller en gezonder haar met Tomorrowlabs. 

Ontdek nu
Image alt tag

Anti-aging

Longevity

De Longevity collectie is gebaseerd op de gepatenteerde HSF-technologie, die onder medisch toezicht is ontwikkeld in nauwe samenwerking met universitaire onderzoeksinstellingen.

Image alt tag
Image alt tag

Gevoelige huid

[HSF] MED

Een gevoelige huid is vatbaar voor problemen zoals irritatie, roodheid, oneffenheden en verkeerde verzorging. HSF MED is speciaal voor de gevoelige huid ontwikkeld, met behulp van huidexperts.

Image alt tag
Image alt tag

Voor voller haar

Hair Restoration

Tomorrowlabs doet al jaren onderzoek naar genetisch haarverlies. Het treft zowel mannen als vrouwen, vaak al op jonge leeftijd. Tomorrowlabs biedt een wetenschappelijk antwoord op haarverlies.

Image alt tag

tomorrowlabs

(22)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Prijs
Huidtype
Sorteren op:

Tomorrowlabs

Tomorrowlabs staat bekend om het doen van grondig wetenschappelijk onderzoek. Ze baseren zich op medische principes en dat werpt z’n vruchten af. De producten worden steeds beter en geavanceerder. Tomorrowlabs is er zowel voor je gezicht als voor je haren. Ze hebben innovatieve anti-aging formules gecreëerd die zorgen voor een verjongde huid en haarverlies bij de wortel aanpakken.

Tomorrowlabs bestellen of in de winkel kopen

Een geschikt product van Tomorrowlabs gevonden? Je kunt jouw favoriete producten van Tomorrowlabs bestellen in onze webshop. Plaats je artikel in het winkelmandje en reken af. Na je betaling wordt de bestelling snel bij je thuis bezorgd. Zo maak jij binnen de kortste keren gebruik van Tomorrowlabs en krijgen je gezicht en haren wat ze verdienen. Advies nodig bij het kopen van Tomorrowlabs? Kom langs in onze winkel en krijg advies van onze beauty experts.