Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

De nobele damesgeuren van Tiffany & Co.

Tiffany & Company, beter bekend als Tiffany & Co., of Tiffany, is bij iedereen bekend sinds de beroemde film Breakfast at Tiffany's. Het Amerikaanse bedrijf produceert al sinds 1837 elegante juwelen, sieraden en zilverwerk en staat voor luxe, glamour en romantiek in New York. Het bedrijf zet regelmatig trends in Amerikaans design. Sinds de jaren 80 zijn er ook succesvolle parfumcollecties van Tiffany & Co., die dezelfde glamoureuze levensstijl hebben als de met diamanten bezaaide sieraden. Je zult zeker de juiste bij jou passende Tiffany & Co.-Parfum bij Douglas vinden. De vrouwelijke, elegante geuren zijn geschikt voor modebewuste dames van alle leeftijden. Ze passen bij Haute Couture mode en luxe sieraden. Daarnaast zijn er nog andere verzorgingsproducten in de collectie die de samenstellingen van Tiffany & Co. Eau de Parfums onderstrepen.

Perfect voorbereid voor elke gelegenheid met een parfum van Tiffany & Co.

De zacht-turquoise glinsterende Tiffany & Co. Eau de Parfumflesjes, zien eruit als een kostbare diamant. De stralende, moderne geur van deze parfum heeft ook de kenmerken van een luxueus sieraad. Hoogwaardige ingrediënten stralen luxe uit en roepen de exclusieve sfeer van New York op. De hoofdnoot van groene mandarijn geeft een frisse, fruitige start, gevolgd door een hartsnoot van nobele iris. Deze aantrekkelijke geur wendt mannen het hoofd! Een sensuele basisnoot van patchouli en musk maakt de Eau de Parfum van Tiffany & Co. compleet - onvergetelijk! Of het nu voor een lange dag op kantoor is, een romantische stedentrip met jou geliefde, of een nacht op de rode loper: met een Tiffany-parfum is het altijd goed. De onmiskenbare geur blijft lang in de herinnering en geeft je een elegante uitstraling. Je krijgt ongetwijfeld talloze complimenten voor je sierlijke, luxueuze geur.

De bijpassende bodycrème van Tiffany & Co.

Naast de geur van Tiffany en Co., biedt het merk aanvullende producten die dezelfde geur delen. Deze omvatten bijvoorbeeld de bodycrème van Tiffany Eau de Parfum, die ook visueel perfect bij het parfumflesje past. Met noten van tangerine, irisbloem en musk begin je de dag in een goede humeur na een verfrissende douche en voordat je naar bed gaat, inspireert de vrolijke samenstelling jou fantasie. Bovendien hydrateert de lotion je lichaam en zorgt het voor een stevigere huid en een aangenaam, zacht lichaamsgevoel.

Verwennende douchegel en rijke lotion van Tiffany & Co.

De verzorgende douchegel van Tiffany & Co. maakt ook deel uit van de luxe merkcollectie. Met de hoogwaardige ingrediënten reinig en verzorg je de huid dagelijks en creëer je jou persoonlijke feel-good moment - vol glamour en sensualiteit. Bovendien is de doucheverzorging van dit luxe merk, een idealiter aanvulling op Tiffany 's voedende lotion en Eau de parfum. Zo begeleid jou nieuwe favoriete geur je in al je dagelijkse zorgstappen. Versterk de vrouwelijke geur met de rijke Tiffany & Co. Eau de Parfum bodylotion. Het is geschikt voor dagelijks gebruik en presenteert zichzelf in een elegant, smal flesje. Het deksel doet denken aan een diamant en in het ensemble met parfum en bodycrème ziet je make-up tafel er nog luxueuzer uit.