Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

THERME

(60)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Wellness bij je thuis met THERME

Als je aan de verzorgingsproducten van THERME denkt, denk je waarschijnlijk aan pure verwennerij. Lange douches, warme baden en avonden vol ‘self love’ worden compleet met THERME’s Hamman-badolie, douchegel met amandelbloesem, bodybutter met rozen en de rest van het THERME-assortiment. En dat is precies waar het verzorgingsmerk voor staat. In de wervelstorm van je alledaagse activiteiten (presentaties voorbereiden, je deadlines halen, de kids naar school brengen, de was doen … ga zo maar door), is zo’n rustig momentje voor jezelf extra belangrijk. De geurige THERME-producten dragen bij aan jouw peace of mind. Bovendien zijn veel van hun bodylotions, douchegels en andere producten vegan, geproduceerd in Nederland en verpakt in gerecyclede verpakkingen. Alle THERME-producten zijn dierproefvrij – voor guilt-free genieten.

Hoe creëer je een thuisspa met THERME?

Als het rumoer van het dagelijks leven even teveel wordt, is het misschien tijd voor een thuisspa. Hier kan je het beste een avond of zelfs hele dag voor nemen, zo kom je namelijk echt tot rust. Benieuwd hoe je een rustgevende thuisspa creëert, met behulp van het THERME-assortiment? Wij leggen het je stap voor stap uit. Zet je telefoon op vliegtuigmodus, blokkeer je agenda en zorg voor een moment zonder afleidingen. Set the mood met een geurkaars of kamergeur en je favoriete playlist. Giet een scheutje badolie in je bad of in de douche. Spring in of onder het water en geniet van je favoriete douchegel. Geef jezelf een massage met rozige massageolie. Sluit je avond af met een fijne bodylotion.

Een verwenmoment cadeau met de THERME cadeauset

Zo’n verwenmoment als je creëert met THERME, is natuurlijk heerlijk om voor jezelf te houden. Maar met behulp van een THERME pakket, kan je de douchegels, olies en bodylotions ook cadeau geven. Bij THERME vind je verschillende geschenksets, die vaak al prachtig zijn ingepakt. Ook kan je er voor kiezen je eigen THERME-cadeauset samen te stellen, bijvoorbeeld met de producten uit het thuisspa-stappenplan hierboven. Hiermee geef je je geliefden een complete thuisspa cadeau – genieten is gegarandeerd! Om je thuisspa-cadeautje compleet te maken, vind je naast THERME-producten ook een scala aansponzen, scrubhandschoenen en andere accessoires. Bij een online bestelling geniet je ook nog eens van gratis verzending.