Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

The original beautyblender

(23)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

The Original Beautyblender – voor een egale teint

De beautyblender is een moderne make-upspons, die kan worden gebruikt om make-up vlekkeloos aan te brengen voor een egale teint. Het unieke, eivormige sponsje helpt u om er op uw best uit te zien! Vandaag de dag innoveert het merk met producten die met een minimale inspanning voor een maximaal resultaat zorgen. De vorm van het sponsje past zich perfect aan de gezichtsstructuur aan. Maak de beautyblender vochtig voordat u hem gebruikt, zodat hij geen make-up opneemt. Let er bij het aanbrengen van make-up op dat u deze niet uitwrijft, maar voorzichtig op de huid dept. Het is aanbevolen om de beautyblender dagelijks te reinigen met een milde borstelreiniger. Bekijk het assortiment van The Original Beautyblender op douglas.nl of neem een bezoek aan één van onze Douglas Stores!

Beautyblender – vlekkeloze afwerking en maximaal comfort

De originele beautyblender is een van de musthaves op het gebied van cosmetica. Met de kleine spons brengt u gemakkelijk concealer, foundation en poeder aan. De Bubble Original Single Sponge past zich dankzij het speciale oppervlak goed aan de structuur van de huid aan. De speciale druppelvorm garandeert een eenvoudige toepassing op grotere en kleinere delen van de huid en voorkomt de vorming van strepen. Gebruik de innovatieve Just Chill-spons als het gaat om details. De textuur van het materiaal is vergelijkbaar met die van suede. Hij is ook anti-allergisch, latex- en geurvrij.

Reinigen van de beautyblender

Na het aanbrengen van uw make-up is het belangrijk om de beautyblender te reinigen om deze zo lang mogelijk te kunnen gebruiken. De Liquid Cleanser make-upremover is daarvoor ideaal. De cleanser is voorzien van een zachte lavendelgeur. Reinig eenvoudig al uw make-uppenselen. Gaat u op reis? Dan is de Solid Cleaner uw beste keus! Bekijk het assortiment van The Original Beautyblender in de Douglas Online Shop!