• Gratis 2 samples naar keuze
  Kies bij iedere bestelling 2 gratis samples.
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.

THE ORDINARY
SKINCARE GUIDE

Combineer de formules van The Ordinary voor extra resultaat

The Ordinary heeft voor elk probleem en wens een aanpak met diverse producten, die binnen korte tijd een verschil kunnen maken. Denk hierbij aan retinoïden, vitamine C oplossingen, antioxidanten, diverse AHA’s en 100% natuurlijk oliën. Deze bevatten slechts enkele actieve ingrediënten, waardoor het mogelijk is om de verschillende recepten met elkaar te combineren. Wij voorzien u graag van een aantal voorbeeldregimes!

Voor alle leeftijden

Een combinatie van serums die geschikt is voor alle leeftijden en huidtypes is ‘Buffet’ en Hyaluronic Acid 2% + B5. De op water gebaseerde serums zijn gericht op het verminderen van tekenen van veroudering, de zichtbaarheid van vlekjes en zorgen voor voldoende hydratatie. Breng de producten bij voorkeur aan in uw ochtendroutine, vóór oliën en crèmes.

Voor vlekjes en hyperpigmentatie

Het serum Alpha Arbutin 2% + HA vermindert donkere vlekjes en hyperpigmentatie. Azelaic Acid Suspension 10% bestrijdt een doffe huid en oneffenheden. Combineer de twee formules bij voorkeur in uw avondroutine voor een krachtiger effect. Uw teint wordt helderder en egaler.

Voor een droge huid

Heeft u last van een droge huid? Combineer dan Hyaluronic Acid 2% + B5 serum met 100% Plant-Derived Squalane. De producten zorgen voor extra hydratatie en houden de huid soepel en elastisch. U brengt 100% Plant-Derived Squalane aan na het gebruiken van het op water gebaseerde Hyaluronic Acid serum.

Voor verstopte poriën

Wanneer u last heeft van verstopte poriën en mee-eters kunt u gaan voor een combinatie van Salicylic Acid 2% Solution en Niacinamide 10% + Zinc 1%. Uw huid wordt geëxfolieerd en de poriën worden verkleind. Voor extra hydratatie zonder de poriën te verstoppen brengt u 100% Plant-Derived Squalane aan als laatste stap in uw verzorgingsroutine.

Voor een ongelijkmatige huidstructuur

Voor de ongelijkmatige huidstructuur brengt u allereerst Glycolic Acid 7% Toning Solution aan om de huid te exfolieren. Vervolgens brengt u de Granactive Retinoid 2% of 5% in Squalane aan. Dit is een actieve formule tegen tekenen van huidveroudering en het verbeteren van een ongelijkmatige teint.

5 tips voor een veilig gebruik!

Tip 1

Wanneer u meerdere formules in een regime gebruikt, breng dan producten op waterbasis aan voordat oliën, crèmes en moisturizers worden gebruikt.

5 tips voor een veilig gebruik!

Tip 2

Bescherm uw huid altijd tegen de schadelijke effecten van zonlicht. Sommige ingrediënten in de formules van The Ordinary, zoals retinoïden, maken de huid namelijk extra kwetsbaar voor zonlicht.

5 tips voor een veilig gebruik!

Tip 3

100% Plant-Derived Squalane kan ook op uw haar worden aangebracht voor extra glans, bescherming tegen warmte en tegen breekbare punten!

5 tips voor een veilig gebruik!

Tip 4

Combineer maximaal drie producten in uw routine om irritatie te voorkomen.

5 tips voor een veilig gebruik!

Tip 5

Gebruik de retinoïde producten niet in combinatie met andere retinoïden.