Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

THE HOUSE OF OUD ✔️ online kopen | DOUGLAS

(0)
Opmerkingen over sorteren

Parfums van The House of Oud: een wereld aan complexe geuren

In de wonderlijke flesjes van The House of Oud vind je zomerse mimosa, rokerige wierook, Indiase davana en natuurlijk veel oud - kortom: geurnoten van over de hele wereld. Maar de THOO-parfum flesjes vertellen ook een verhaal. Dit verhaal begon toen de Italiaanse meesterparfumeur Andrea Casotti en oud Jakarta producent Mohammed Abu Nashi bevriend raakten. Geïnspireerd op hun gedeelde passie voor kunst, reizen en de eeuwenoude ambacht van de parfumerie begonnen ze The House of Oud.

Oud vormt de basis voor THOO, maar wat is oud?

Warm, aromatisch, een tikkeltje houtachtig, maar vooral moeilijk te omschrijven – dat is oud. Het is perfect als je diepe en complexe geurnoten waardeert. Dit geurige hout wordt gewonnen uit het hars van een met schimmel geïnfecteerde tropische boom: de Agar Aquilaria. Omdat dit proces zo zeldzaam is, is oud een van de meest kostbare geuringrediënten. Dit geeft de parfums van The House of Oud een magische kwaliteit.

Met THOO kies je voor een unieke geur in een uniek flesje

Met haar collectie aan verleidelijke geurnoten afkomstig van de hele wereld zijn de parfums van The House of Oud net kunstwerken. Als drager van een van deze parfums zul je ook zeker hoofden doen omdraaien. Het eveneens unieke flesje van THOO heeft iets weg van een glazen bol of een Fabergé-ei. Dit >nicheparfum staat prachtig op je nachtkastje of voor de spiegel van je badkamer.

Ontdek jouw perfecte THOO-parfum bij douglas

Kies je voor zomerse noten van perenbloesem en frambozenwater of de rokerige tinten patchoeli en oud? Of weet je het nog niet zeker? Het kopen van een parfum is een intuïtief proces. Je bent ook altijd welkom in een van onze winkels waar je jouw favoriete The House of Oud-parfum kan ontdekken. Hier kunnen onze professionals je ook voorzien van persoonlijk advies. Koop je je THOO-parfum liever online? Dan geniet je bij ons van een gratis verzending.