Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Brazilian-inspired Beauty

Sol de Janeiro omarmt sinds de lancering in 2015 de authentieke Braziliaanse beautyfilosofie van het houden van je lichaam. Hun bekroonde collectie lichaamsverzorging, geuren en haarverzorging staat bekend om de weelderige texturen, klinisch bewezen formules en heerlijke geuren.

Ontdek Brazilian-inspired beauty

Lichaamsverzorging

Trakteer je huid op de best-selling en bekroonde lichaamsverzorging met weelderige texturen en heerlijke geuren die resultaten geven die je kunt zien en voelen.

Ontdek nu

Geuren

Ontdek meeslepende geuren ontwikkeld door vakkundige parfumeurs. Geniet van een ervaring die herinneringen oproept in elke beweging.

Ontdek nu

Haarverzorging

Ervaar haarverzorging op basis van klinische schadehersteltechnologie en voedingsrijke Braziliaanse ingrediënten voor gemakkelijk, gevoed en gezond haar.

Ontdek nu

BESTE LICHAAMSVERZORGING

Iconische Braziliaanse Bum Bum® Cream

Krachtige voordelen en heerlijke geuren. De lichaamsverzorging, geuren en haarverzorging van Sol de Janeiro is de ultieme ode aan liefde voor jezelf.

Image alt text

Sol de Janeiro

(29)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Sol de Janeiro – het Braziliaanse recept voor een mooie huid

In Brazilië werd de Amerikaanse Heela Yang verliefd op de Zuid-Amerikaanse manier van leven. Vooral de liefde voor het eigen lichaam en de bijbehorende lichaamsverzorging raakte haar. Dat is waarom zij in 2014 samen met Marc Capra en Camila Pierotti Sol de Janeiro oprichtte. Sindsdien staat het merk voor hoogwaardige verzorgingsproducten. Het merk trok de aandacht met de Braziliaanse Bum Bum Cream. De verzorgende lotion is nog steeds een van de populairste producten van Sol de Janeiro. Ontdek bij Douglas ook de Sol de Janeiro Açaí Body Power Cream, de Coco Cabana bodycrème, de lippenbalsem of de douchegel van het merk. In de Douglas Online Shop vindt u niet alleen de lichaamsverzorging van Sol de Janeiro, maar profiteert u ook van talrijke beoordelingen waarin andere klanten hun ervaringen met Sol de Janeiro delen!

Sol de Janeiro - voor een frisse, zongebruinde en zachte huid

Sol de Janeiro - met deze naam begroet het bedrijf de Braziliaanse hoofdstad. Rio de Janeiro staat voor strand, bikini’s en een strakke, gebruinde huid. Met deze eigenschappen beschrijft Heela Yang ook de lotions en crèmes van Sol de Janeiro. Het is niet alleen de stad die model staat voor de producten van Sol de Janeiro, maar ook haar inwoners. Zij hechten veel belang aan de zorg voor hun lichaam. Probeer de producten van Sol de Janeiro bij Douglas en gun uzelf een portie Braziliaans zelfvertrouwen!

Crèmes en lotions van Sol de Janeiro: een stukje Brazilië

Sol de Janeiro neemt niet alleen de Braziliaanse manier van leven als voorbeeld. De producten bevatten ook ingrediënten die het land typeren. Het trio cupuaçu boter, açaí en kokosolie is te vinden in de Sol de Janeiro handcrème. De Brazilian Bum Bum Cream is rijk aan gueraná: een inheemse plant uit de Amazone. Deze fruitsoort bevat een van de meest krachtige vormen van cafeïne op de wereld. Samen met een blend van cupuaçu-boter, açaí en kokosnootolie helpt de Bum Bum Cream de bloedsomloop te stimuleren, wat zorgt voor stevige en strakke billen. Als alternatief biedt de Açaí Body Power Cream van Sol de Janeiro krachtige antioxidanten uit de açaibes. Deze geven de huid een gerevitaliseerde en frisse uitstraling.

De betoverende geur van Sol de Janeiro Brazilian Crush

De Brazilian Crush Body Mist omhult u met de verleidelijke geur van Cheirosa '62, die doet denken aan gezouten karamel en pistache. De Samba Food Fetish is een rijke voetcrème die uw voeten verzorgt na een lange dag op het strand. Om een verleidelijke look af te maken, brengt u de Brazilian Kiss Cupuaçu Lip Butter aan op uw lippen. In deze verzorgende lippenbalsem vindt u het trio van cupuaçu boter, açaí en kokosolie voor een sprankelende kus.

Ontdek de Sol de Janeiro showergel

De Brazilian 4 Play Moisturizing Shower Cream Gel reinigt niet alleen, maar maakt uw huid ook zijdezacht. De douchegel sluit perfect aan bij de Brazilian Crush Body Fragrance Mist. Probeer ook eens de Ipanama Sunset Glow olie. Deze bodyolie geeft uw huid intense verzorging en een prachtige sunkissed glow.

Sol de Janeiro – natuurlijke verzorging

Alle producten van Sol de Janeiro zijn geproduceerd zonder dierproeven. Tevens zijn veel producten vegan, zoals de Sol de Janeiro Body Oil. Voor lichaamscrèmes vertrouwd het merk op de kracht van natuurlijke ingrediënten. Het merk zegt ‘nee’ tegen parabenen, phthalates en kleurstoffen. Verwen uzelf nu met de verzorging die de Braziliaanse ziel heeft gevangen! Ontdek de producten van Sol de Janeiro in de Douglas Online Shop of in één van onze stores.