• Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.

Nachtverzorging

Ze zeggen wel eens dat timing alles is: en dat geldt ook voor huidverzorging! Overdag verdedigt onze huid zichzelf tegen invloeden van buitenaf en gedurende de nacht neemt ze de tijd om te herstellen. Om dit nachtelijke proces te ondersteunen, kunt u uw huid een handje helpen met de juiste nachtverzorging.

24 Hours of You Time

Advanced Night Repair

Een perfecte manier om uw dag te beginnen én te eindigen, is Estée Lauder's Advanced Night Repair serum. Het serum hydrateert, beschermt, en helpt de huid om te herstellen gedurende de nacht.

07:00h: Wake up call

Advanced Night Repair heeft een anti-oxiderende werking en helpt de huid overdag te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

1 / 4
15:00h: Middag-boost

In de middag geeft u uw make-up een directe hydratatie-boost door enkele druppels van het Advanced Night Repair serum aan te brengen. 

2 / 4
22:00h: Bedtijd

Onze huid weet wanneer het nacht is. De ChronoluxCB™ in Advanced Night Repair helpt de huid om te signaleren dat het tijd is om te beginnen met het herstelproces. 

3 / 4
23:00-07:00h: Slaap

Slapen helpt u om weer op te laden voor de volgende dag. De natuurlijke reparatie van de huid piekt tussen 23.00 en 02.00 uur. Advanced Night Repair helpt dit proces te optimaliseren.

4 / 4