• Gratis verzending en retour
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus

SKINCARE GUIDE

Gevoelige huid

Welke producten passen er het best bij uw huidtype? Met de Skincare Guide helpen wij u de beste huidverzorging voor uw huidtype te vinden.

Lisa laat u in deze video zien hoe zij haar gevoelige huid optimaal verzorgt. Meer weten over andere huidtypes? Klik dan hieronder!

Lisa's aanraders

Stap voor stap

Lisa's ultieme skincare tip: drink voldoende water om droge plekjes en droge lippen voor te zijn. Voor de gevoelige huid is het tevens van belang dat u zoekt naar producten met kalmerende ingrediënten, zoals aloë vera of groene thee.

Stap 1: reinigen

Wanneer ik geen make-up draag, gebruik ik enkel een foaming cleanser. De zachte formule verwijdert het vuil en olie van het gezicht. Ook zit er vitamine C en E in om de huid te voeden.

1 / 5
Stap 2: toner

Om de poriën grondig te reinigen, gebruik ik een toner. Ik gebruik er eentje met aloë vera, dit is verzachtend en werkt super voor mijn gevoelige huid. Irriteert een wattenschijfje je huid, gebruik dan gewoon je handen om de toner aan te brengen.

2 / 5
Stap 3: gezichtsolie

In de avond gebruik ik een gezichtsolie. Deze heeft mijn huid een stuk rustiger laten worden. De olie hydrateert, verzacht littekens en laat de huid stralen. Overdag gebruik ik een serum voor de gevoelige huid. 

3 / 5
Stap 4: gezichtscrème

In de koudere maanden houd ik van deze crème. Hij hydrateert gedurende 24 uur, wat broodnodig is voor een geïrriteerde en vochtarme huid. Neem hierbij de nek atijd mee! 

4 / 5
Stap 5: oogverzorging

Speciaal voor de gevoelige huid onder de ogen! Het product heeft een verkoelende roller. In combinatie met de olie wordt hierdoor de huid onder de ogen verzacht, verhelderd en donkere wallen worden verminderd.

5 / 5