Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Een goede mondhygiëne met Sensodyne

Wat doe jij om je mondhygiëne op peil te houden? De producten van Sensodyne zijn een goed begin. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor gevoelige tanden. Kies een fijne tandpasta uit en poets minimaal twee keer per dag - het liefst met een elektrische borstel. Verder is het belangrijk om iedere avond te flossen. Dat lijkt een flinke klus, maar als het eenmaal in je routine zit, heb je ‘t in een mum van tijd gedaan. Gebruik eventueel nog een spoeling voor een extra frisse adem en je routine is compleet. In de collectie van Sensodyne vind je voor iedere mond wat wils. Ontdek alle producten en maak je tandarts blij.

Sensodyne-tandpasta en andere producten

Weet je niet goed welke Sensodyne-producten je moet kiezen? Laat ons je helpen! Het is belangrijk om na te gaan waar jouw behoeftes liggen. Van kindertandpasta tot whitening gels: in onze selectie komt van alles voorbij. Ook als je op zoek bent naar een Sensodyne-tandpasta die je glazuur versterkt, kun je hier je hart ophalen. Kies voor de producten die bij jou passen.

Sensodyne online kopen

Het fijne is dat je alles van Sensodyne Nederland eenvoudig online koopt bij Douglas. Vul jouw digitale winkelmandje bijvoorbeeld met Sensodyne-tandpasta en een Sensodyne-gel. Klaar? Dan mag je nog twee gratis samples van andere producten uitkiezen. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beauty. Voor de verzending van je pakket hoef je trouwens nooit te betalen. Als je niet tevreden bent, kun je jouw aankoop ook weer kosteloos retourneren. Houd je niet van online shoppen? Kom dan langs in een van onze winkels. Onze professionals staan iedere dag voor je klaar.