Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Scotch & Soda ✔️ online kopen | DOUGLAS

(0)
Opmerkingen over sorteren

Scotch & Soda is een Nederlands merk dat schatten en inspiraties van over de hele wereld met elkaar combineert. Het merk werd in 1985 opgericht door Laurens Hompes. Met een indrukwekkende kledingcollectie heeft Scotch & Soda intussen meer dan 200 winkels over de hele wereld en is hun kleding in zo’n 8.000 winkels te vinden. Naast kleding heeft Scotch & Soda ook een eigen parfumlijn. Ga op zoek naar jouw favoriete geur van Scotch & Soda bij Douglas!

parfum van Scotch & Soda heeft een mix van unieke geuren. Ben je fan van een bloemige geur? Dan is de Scotch & Soda Island Water voor haar zeker het proberen waard. Het parfum heeft een twist van exotische en bekende geuren van over de hele wereld. Dus ben jij op op zoek naar iets nieuws? Kies dan voor een unieke geur van Scotch & Soda.

Zoek je een herenparfum? Kijk dan eens naar de Island Water geur. Het parfum heeft een fruitige geur van mango, een vleugje bergamot en een touch van exotisch hout. Met de Scotch & Soda Island Water waan jij je even op een tropisch eiland.

De parfums van Scotch & Soda zijn in eau de parfum en eau de toilette verkrijgbaar. Verder zijn de geuren niet alleen leuk voor jezelf. Door de elegante en stijlvolle flacons zijn ze ook leuk om iemand mee te verrassen. Daarbij zijn de parfums onder andere vrij van microplastic, silicone, palmolie en parabenen.

winkel bij jou in de buurt zit.