Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

SWATI: klein accessoire, grote impact

Altijd al een andere kleur ogen willen hebben? Met de SWATI-kleurlenzen is dit geen probleem. Bij SWATI heb je keuze uit een assortiment van lenzen in verschillende kleuren en tinten. Of je nu aquamarine ogen of parelmoerkleurige ogen wilt; met de lenzen van SWATI kan het allemaal.

Naast kleurlenzen verkoopt Douglas ook lenzenvloeistof van SWATI. De alles-in-1 oplossing werkt desinfecterend, reinigend en zorgt voor hydratatie bij het bewaren van je contactlenzen. Daarnaast verhoogt de vloeistof ook het oogcomfort door de beschermende, hydraterende en genezende eigenschappen. De SWATI-lenzenvloeistof is dus zeker een musthave als je gebruikmaakt van zachte of gekleurde lenzen.

SWATI-lenzen gemakkelijk online. Met een paar klikken heb jij je lenzen binnen de kortste keren op je deurmat liggen. Wanneer je online een bestelling plaatst, profiteer je van de gratis verzend- en retourservice. Daarnaast krijg je bij je aankoop ook twee gratis samples naar keuze. Wil jij je Douglas ervaring compleet maken? Meld je aan voor de Douglas Beauty Card om Member te worden. Door je aan te melden houden we je op de hoogte van extra kortingen en acties.

Koop je jouw lenzen liever in de winkel? Geen probleem. Douglas heeft winkels door het hele land. Onze professionals geven je graag een persoonlijk advies over de SWATI-kleurlenzen. Neem een kijkje op de website om te zien welke winkel er bij jou in de buurt zit.