Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Rosental Organics

(58)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Natuurlijke producten van Rosental Organics

Een stralende huid? Die krijg je met de producten van Rosental Organics. Hier draait namelijk alles om een natuurlijke glow. De verschillende crèmes, serums en maskers zitten boordevol met effectieve ingrediënten. Om een extra boost te geven aan je verzorgingsroutine, gebruik je ook nog de Rosental Jade Roller of een Gua Sha. Met deze beautytools masseer je ‘s ochtends je gezicht en stimuleer je de bloedsomloop. Daardoor creëer je meteen meer kleur én een gezonde glans. Ontdek Rosental Organics bij Douglas en geef je huid de aandacht die ‘ie verdient.

Bestsellers: Rosental-squalane en meer

Een Jade Roller of een Gua Sha is niet meer weg te denken uit jouw verzorgingsroutine, maar wist je dat je bij Rosental nog meer bestsellers vindt? Zo is de Rosental Squalane-lijn ideaal voor een droge of rijpe huid. Deze producten hydrateren intensief én minimaliseren zelfs rimpels. Neem bijvoorbeeld de Rosental Squalane Face Yoga Drops. Hiermee geef je jouw gezicht een welverdiende massage. Ook fijn: het Rosental Organics Vitamin C Serum. Deze breng je aan voordat je gaat slapen en houdt je huid fris en soepel.

Rostental-rollers en andere producten online bestellen

Als je eenmaal jouw favoriete producten gevonden hebt, bestel je ze eenvoudig online. Binnen 24 uur bezorgen we je pakket al bij je thuis. Verzenden én retourneren is gratis. Ook kun je twee samples uitkiezen. Die sturen we dan mee, zodat jij de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beauty kunt blijven ontdekken. Houd je niet van online shoppen? Dan ben je nog steeds van harte welkom in een van onze winkels. Onze professionals staan iedere dag klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren.