Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Roberto Cavalli

Cavalli's handelsmerk is de intense geurcombinatie van mediterrane bloemengeuren met oriëntaalse basisnoten. De klassieke Roberto Cavalli parfums vindt u bij Douglas!

Mediterrane luxe met Roberto Cavalli parfum

Roberto Cavalli ontwikkelt geuren voor sensuele en sterke karakters. De geuren zijn verpakt in extravagante flacons die overeenkomen met bloemige, frisse en emotionele geurnoten. Ook Roberto Cavalli herengeuren, zoals Uomo of Just Cavalli Man, doen denken aan mediterrane wandelingen met lichte ondertonen van hout en leer. Frisse geurnoten, een intense beleving en mooie combinaties kenmerken de Roberto Cavalli geuren: krachtige geuren gecreëerd voor krachtige persoonlijkheden.

Roberto Cavalli-parfums en verzorgingsproducten voor unieke momenten

Inmiddels weerspiegelt het creatieve potentieel van Cavalli zich in een breed scala van producten. Roberto Cavalli deelt zijn geuren voor dames en heren in twee productlijnen in. De luxueuze Roberto Cavalli geuren-serie staat tegenover de ongedwongen, sportieve Just Cavalli-lijn. Voor al zijn creaties combineert Cavalli bloemige hoofdnoten en intense basisnoten. Zowel de Roberto Cavalli-eau de parfums als de geuren van Just Cavalli verenigen lichte bloemaroma's met een houtachtige basis. Bij Just Cavalli Man wordt de topnoot van witte peper gecombineerd met een basisnoot van zacht leer.

Roberto Cavalli - klassieker van het Dolce Vita

Met Roberto Cavalli Eau de Parfum heeft Cavalli een elegante klassieker gecreëerd voor zelfbewuste vrouwen. De extracten van roze peper, oranjebloesem en tonkabonen begeleiden de amberkleurige bloemencompositie. Een eerbetoon aan de Middellandse Zee is Paradiso Azzuro. De Eau de Parfum is licht met noten van lavendel, citrus en bergamot. Paradiso verschilt van Paradiso Azzuro door de basisnoten van patchoeli en pijnbomen. De tegenhanger van de herengeurlijn is te vinden in Roberto Cavalli Uomo, de geur voor mannen met passie. De basis van cederhout en patchoeli geeft de geur een sensueel, oriëntaals karakter. Hij wordt onderstreept door tonen van honing en viooltjes.

Roberto Cavalli-parfum voor heren, dames en anderen

De Robert Cavalli-parfums zijn geschikt voor heren, dames én iedereen die zich anders identificeert. Welke geur u ook uitkiest, het gaat er om dat u zich er prettig bij voelt. Dan straalt u dat ook uit. Bekijk alle Roberto Cavalli-parfums voor heren, dames en anderen en ga voor uw persoonlijke favoriet!