Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Remington

(110)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Remington

Remington is een toonaangevend merk in haarstylingtools, trimmen, scheren en vrouwelijke ontharing. Inmiddels bestaat het merk al meer dan 80 jaar en is uitgegroeid tot nummer 1 haircare merk in Europa. Remington biedt een brede range aan innovatieve en vriendelijk geprijsde producten om uw eigen stijl te creëren.

Van krullen tot steil met Remington

Met een krultang van Remington creëert u elke look, wat voor soort krul u ook wenst te maken! Wilt u voor een grove losse krul, of strakke spiraalkrullen gaan? Kijk dan goed naar de dikte van de tang. Hoe breder de omvang van de krultang, hoe losser de krul. Wilt u liever strakke spiraalkrullen maken? Dan kunt u het beste voor een smalle tang gaan, bijvoorbeeld een tang van 19mm. Met de krultangen van Remington kiest u de look die u wilt.

Remington heeft ook veel verschillende stijltangen in hun assortiment. Voor lang, kort, dun of dik haar. Voor elk haartype hebben zij een geschikte stijltang. Remington vindt het belangrijk dat u uw haar niet beschadigt tijdens het gebruik van stylingproducten. Daarom biedt het merk diverse modellen waarbij extra verzorging in de platen is verwerkt of die ervoor zorgen dat de gestylde haren niet uitdrogen van de hitte.

Voorkom haarbeschadiging met Remington

Remington biedt een collectie stylingtools die haarbeschadiging voorkomt en tegelijkertijd voeding aan het haar geeft, de Keratin Protect collectie. De Keratin Protect stylingtools zijn verrijkt met keratine en amandelolie. Keratine is een natuurlijk eiwit en essentieel voor sterk haar, amandelolie herstelt en geeft uw haar extra glans. Style iedere dag onbezorgd uw haar, want de stylingtools van Keratin Protect geven uw haar extra verzorging en voorkomen haarbeschadiging.

Remington, ook voor de man

Regelmatig uw baard bijhouden is een must om er verzorgd uit te blijven zien. Kies daarom uit één van de verschillende baardtrimmers die Remington voor u heeft ontworpen om het u extra makkelijk te maken. Remington heeft voor elke baard wel een geschikte baardtrimmer. Een volle baard of een korte stoppelbaard. Welke baard uw stijl ook is.

Met de tondeuse aan de slag

Steeds meer mannen houden hun kapsel bij met een tondeuse. Of u nou uw haar elke week bijhoudt of voor het eerst een tondeuse gebruikt, Remington heeft aan alles gedacht. Na gebruik van een tondeuse lijkt het alsof u rechtsreeks uit de stoel van de kapper komt!

Met een groomingset heeft u alles in huis

De multigroomers van Remington zijn ontworpen voor het hele lichaam en kunnen extra dicht op de huid trimmen voor een glad resultaat zonder irritatie. Met 1 set heeft u alles in huis om getrimd de deur uit te kunnen. Dat is wel zo makkelijk, zeker als u regelmatig op reis gaat en niet verschillende trimmers wilt meenemen.

Het assortiment van Remington bevat föhns, stijltangen, krultangen, heteluchtborstels, groomingsets, baardtrimmers, tondeuses en elektrische scheerapparaten.