Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Playboy parfum ✔️ online kopen | DOUGLAS

(0)
Opmerkingen over sorteren

Playboy-parfum kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Playboy parfum - Wat begon als een Amerikaans magazine voor mannen is uitgegroeid tot een modelabel: Playboy. Het merk staat bekend om het iconische logo van het konijntje. Naast kleding, maakt het merk ook Playboy-parfums. Deze parfums van Playboy worden volop gedragen door mensen wereldwijd. Wilt u uw lievelings parfum de hele dag ruiken? Kies dan voor een Playboy eau de parfum. De geuraccenten van een eau de parfum zijn sterker. Liever een subtiele geur? Dan is een Playboy eau de toilette ideaal voor u. Ontdek alle verschillende parfums en vind er eentje die perfect bij u past.

Playboy-producten: van deodorant tot showergel

Naast de parfums van Playboy creëert het merk ook andere producten met een fijne geur. Na het scheren van uw baard, smeert u een Playboy-aftershave op voor een zacht gevoel en een lekkere geur. Verder zijn er verschillende deodorants van het merk. De meeste Playboy-deodoranten zijn verkrijgbaar in de geuren van de bekende parfums. Wilt u helemaal van top tot teen naar uw favoriete geur ruiken? Dan zijn de Playboy showergels ook iets voor u. Geniet van een ontspannende douche met uw geliefde luchtje om u heen.

Playboy parfum online kopen bij Douglas

De parfums van Playboy zijn beschikbaar in varianten voor zowel mannen als vrouwen. Wilt u de diverse parfums uitproberen? Breng dan een bezoek aan een Douglas-winkel bij u in de buurt. Hier mag u alle geuren testen en zo vindt u een parfum waar u blij van wordt. Wanneer u er niet helemaal overuit komt, geven onze beauty specialisten u graag advies. Weet u precies welk luchtje u wilt hebben en heeft u geen tijd om deze in een winkel te kopen? Bestel hem dan gemakkelijk en snel online in onze webshop.