Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Petal Fresh

(24)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Petal Fresh voor een holistische ervaring

Petal Fresh is een wellness merk uit Californië;. Het merk heeft als doel mensen te overtuigen om controle over hun gezondheid te nemen met behulp van natuurlijke en veilige producten. De filosofie van Petal Fresh is gebaseerd op de connectie tussen lichaam en geest. Het merk gelooft dat een holistische levensstijl de sleutel is om ons beste leven te leiden. Met deze gedachtegang hebben zijn hun producten ontwikkeld. Ontspanning en selfcare staan voorop. Daarnaast gelooft Petal Fresh er sterk in dat wat er op je lichaam gaat, net zo belangrijk is als wat er in je lichaam gaat.

Het natuurlijk Petal Fresh-assortiment bij Douglas

Bij Douglas bieden wij een breed assortiment Petal Fresh producten aan. Petal Fresh heeft verzorgingsproducten voor het haar en de huid die uitsluitend gebruik maken van natuurlijke ingrediënten. Petal Fresh biedt zes verschillende geurlijnen aan: tea tree, lavendel, rozemarijn en munt, aloë; en citrus, druivenpit en olijfolie en roos en kamperfoelie. Elke geurlijn heeft zijn eigen werkende eigenschappen. Petal Fresh maakt gebruik van biologische kruiden dat je haar diep reinigt en voedt. Ook zijn al hun producten sulfaatvrij, bevatten geen petrochemicaliën, parabenen, ftalaten, kleurstoffen of andere synthetische conserveringsmiddelen. Omdat de producten nooit op dieren worden getest, is Petal Fresh cruelty free.

Petal Fresh kopen bij Douglas

Geloof jij in natuurlijke ingrediënten en zoek je cruelty free body- en haarproducten? Met ons Petal Fresh assortiment heb je genoeg keuze. Bestel de producten online en profiteer van gratis verzending en retour.

Bij Douglas verwennen je graag en daarom ontvang je bij jouw bestelling twee gratis samples naar keuze. Wil je volledig op de hoogte te blijven van alle extra acties en kortingen? Meld je dan aan voor de Douglas Beauty Card en word member.