Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Panier des Sens

(2)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Panier des Sens kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Panier des Sens is een cosmeticamerk geboren in de Provence, het hart van Zuid-Frankrijk. Het merk haalt haar inspiratie uit de Provence en allerlei natuurlijke producten die daar te vinden zijn. Met deze inspiratie ontwikkelt het merk natuurlijke en unieke producten waar uw zintuigen van opvrolijken.

Producten waar uw huid van opleeft en parfums waar uw neus gelukkig van wordt. Panier des Sens is in Nederland verkrijgbaar bij Douglas: online en in onze fysieke winkels. Neem een kijkje in de webshop en ontdek alle producten van Panier des Sens en Provence.

Verschillende Panier des Sens-producten

Zachte handcrèmes, geurige parfums, hydraterende scrubs en verfrissende bodycrèmes. Voor al deze artikelen kunt u met een gerust hart terecht bij Panier des Sens. Met de verzachtende Panier des Sens-handcrèmes verzorgt u uw huid en laat u ze zijdezacht aanvoelen. Een leuk extra is dat de Panier des Sens-crèmes heerlijk ruiken.

Gek op fijne geuren? Dan zijn de parfums van het Provence-merk echt iets voor u. Ga voor een Panier des Sens eau de parfum wanneer u de gehele dag naar de geur wilt ruiken. Wanneer u een subtiele geur fijner vindt, kunt u ook kiezen voor een eau de toilette. Er is genoeg om uit te kiezen! Panier des Sens kopen bij Douglas Heeft u uw favoriete product van Panier des Sens gevonden online? Bestel hem dan snel en eenvoudig in onze webshop. Met een paar klikken heeft u de bestelling afgerekend en wordt uw aankoop zo spoedig mogelijk afgeleverd op het gewenste adres.

Daarnaast mag u bij een online bestelling twee gratis samples uitkiezen. Hierdoor leert u andere artikelen in ons assortiment kennen. Voor fijn advies over de producten van Panier des Sens kunt u terecht bij de beauty specialisten in een van onze winkels. Zij helpen u bij het vinden van een product waar u echt tevreden mee gaat zijn.