• Gratis 2 samples naar keuze
  Kies bij iedere bestelling 2 gratis samples.
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.

Paco Rabanne
Ontdek de wereld van Paco Rabanne
Paco Rabanne werd in San Sebastian, Spanje, geboren in 1934 en begon zijn in de jaren ’50 in Parijs zijn carrière in de mode. Met zijn ongebruikelijke technieken en materialen wist hij de modewereld keer op keer te verrassen. De boodschap van zijn mode komt overeen met die van zijn geurcreaties: het ligt aan jezelf of mensen je herinneren of niet!
Paco Rabanne 1 Million en Lady Million zijn slechts twee voorbeelden van succesvolle geuren van de hand van Paco Rabanne. Naast de Eau de Toilette en Eau de Parfum varianten van onder ander Invictus en Black XS zijn er ook diverse verzorgingsproducten verkrijgbaar met de heerlijke geur van een Paco Rabanne signatuur.

Actievoorwaarden

* Korting wordt berekend vanaf de Douglas ‘van’-prijs, geldig van 27 november tot en met 17 december 2017. De Douglas ‘van’-prijs is de hoogstvermelde of doorgestreepte prijs op onze prijsetiketten in de store, of de vermelde ’van’ prijs online. Korting geldt niet in combinatie met de gebruikelijke of reguliere korting, en niet met andere kortingsacties. Geen korting op korting. ** Zolang de voorraad strekt, één cadeau per klant.