Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

NIVEA

(64)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

NIVEA kopen in de DOUGLAS Online-Shop

NIVEA is al jarenlang een van de meest geliefde merken op het gebied van huid- en haarverzorging. Miljoenen mensen over de hele wereld vertrouwen op de fijne producten van NIVEA. Het bekende cosmeticamerk houdt zich bezig met individuele kenmerken van huid en haar om er zo achter te komen welke verzorging ze nodig hebben. Door de jaren heen heeft NIVEA allerlei huid- en haarverzorgingsproducten ontwikkeld. Het merk houdt van innovatie, daarom kunt u regelmatig nieuwe NIVEA-producten verwachten met verbeterde formules. Vind uw favoriete NIVEA producten in de Douglas-winkels en webshop.

Diverse NIVEA-producten

NIVEA heeft verschillende producten: van deodorants tot gezichtscrèmes en van douchegels tot shampoos. Het merk maakt producten voor zowel mannen als vrouwen. Voor mannen heeft NIVEA zelfs een speciale productlijn: NIVEA MEN. NIVEA doet er alles aan om te zorgen dat u een gezonde huid en stralend haar krijgt. Bent u op zoek naar fijne douchegels ? Of heeft u een lekker-ruikende deodorant nodig? Bekijk de producten van NIVEA en wie weet vindt u waar u al die tijd al naar op zoek was.

NIVEA online kopen bij Douglas

Douglas heeft de fijnste producten van NIVEA in de aanbieding voor u. Regelmatig hebben wij leuke NIVEA-acties, zodat u de producten voor een aangename prijs kunt inslaan. Houd uw voorraad goed aangevuld en geniet langdurig van een gezonde huid en stralend haar. Heeft u uw favoriete NIVEA-producten gevonden? U kunt de NIVEA-producten kopen in een van onze winkels of in onze webshop. Breng een bezoek aan een van de Douglas-winkels en laat u zich adviseren door onze professionals over huid- en haarverzorging.