Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Nina Ricci Parfum kopen - Laat u verleiden door het Nina Ricci parfum

Nina Ricci Parfum - Nina Ricci betovert. De heerlijke damesgeuren prikkelen uw zintuigen waardoor u zich krachtig en zelfverzekerd voelt. Sinds 1946 heeft Nina Ricci heel wat verschillende parfums en Eau de Toilettes uitgebracht. Enkele bekende namen zijn L'Air du Temps, Ricci Ricci, Nina en L'Extase. Door welke geur laat u zich verleiden?

Nina Ricci - Hoe het allemaal begon

Maria 'Nina' Nielli (1883 - 1970) was een Italiaanse modeontwerpster. Na haar huwelijk met Luigi Ricci ging ze aan de slag bij het Franse modehuis Raffin, waar ze meer dan twintig jaar lang ontwerpen maakte voor de damescollectie. Op 50-jarige leeftijd besloot Ricci dat het tijd was om haar grote droom na te jagen. Midden in Parijs startte ze haar eigen modehuis, dat ze simpelweg Nina Ricci noemde.

Haar zoon Robert werd verantwoordelijk voor de parfumafdeling. Onder de naam Coeur-Joie (wat vrij vertaald 'hartelust' betekent) bracht hij in 1946 de eerste damesgeur op de markt. Twee jaar later volgde het Nina Ricci parfum L'Air du Temps. Deze kruidige bloemengeur met een aroma van gardenia, kruidnagel, centifoliaroos, jasmijn en sandelhout viel meteen in de smaak. En de beroemde flacon met de kristallen duiven is anno nu nog steeds bij veel parfumliefhebsters te vinden.

Nina Ricci Parfum online kopen bij DOUGLAS - De heerlijke geuren van Nina Ricci

Nina Ricci Parfum: De Nina Ricci geuren zijn vrouwelijk, verleidelijk en altijd een tikkeltje romantisch. De geuren worden gedomineerd door verschillende bloemen- en citrusnoten. De bekende geur Nina van Nina Ricci begint met citrus-noten door Calabrese citroen en Cipirinha lime, gevolgd door een hart van karamel, appels en vanille.

De romantische, maar frisse geurnoten worden aangevuld met wat meer pittige ingrediënten, zoals muskus, kruidnagel en gekarameliseerde hartnoot. Door deze combinatie van romantisch en pittig ontstaat er een bijzondere geur die alleen maar van Nina Ricci kan zijn. Het merk heeft geuren voor elk moment van de dag. Dus of u nu iets zoekt voor dagelijks gebruik of voor een speciale gelegenheid: de Nina Ricci geuren zijn altijd een goede keuze.