Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Narciso Rodriguez - for her

(15)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Omarm je innerlijke superster met Narciso Rodriguez For Her

Met topmodel Lola Nicon als muze, is de Narciso Rodriguez For Her een eau de toilette voor verfijnde supersterren. Met een spraytje van dit parfum, hul je jezelf in diepe bloemige geurnoten en de rijke geschiedenis van Narciso Rodriguez. De elegante ontwerpen van deze  Amerikaanse modeontwerper belichamen highbrow cultuur in Amerika. Zowel de statueske kledingstukken als het imposante For Her; parfum van Narciso Rodriguez zijn te bewonderen in Amerikaanse musea, de glossy bladzijden van de Vogue, op de dansers en danseressen van het American Ballet Theatre, op vele filmsterren en op girlpower iconen zoals Michelle Obama en Carolyne Bessette - en nu dus ook op jou!

De diepe geurnoten van Narciso Rodriguez For Her eau de toilette

Net als de muzen van Rodrigez’s parfums ‘For Her’, en de vele (veelal iconische) dragers die je voorgingen, zijn deze parfums gemaakt voor elegante rolmodellen, voor mensen die graag zintuigen prikkelen. In het moderne millenial-pink flesjes van Narciso Rodriguez For Her, vind je 100 ml aan diepe geurnoten. Bloemige noten van roos en perzik vormen een perfecte harmonie met de houtige geur van patchoeli en sandelhout. Voor een unieke signature scent, kan je ook experimenteren met het layeren. De zwoele For Her geurlijn (waaronder de nieuwere Narciso Rodriguez For Her Musc Noir Rose, Narciso Rodriguez For Her EDT en Narciso Rodriguez For Her EDP) zijn ideaal te combineren, waardoor je zelf een originele geur samenstelt.

Koop Narciso Rodriguez parfum For Her bij Douglas

Hebben de rozige, houtige geurnoten en het pastelroze flesje je nieuwsgierig gemaakt? Ontdek Narciso Rodriguez For Her bij Douglas. Onze parfum-experts staan klaar met persoonlijk advies, en een wereld aan geuren om te exploreren. Heb je geen zin om op ontdekkingstocht te gaan? Bestel je parfum dan gemakkelijk online en geniet van gratis verzending en retour.