• Gratis verzending en retour
 • Gratis sample naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus

ON THE RISE

VOLUME LIFTSCARA

Verhoog uw verwachtingen met de nieuwe On The Rise Volume Liftscara. Deze ultra gepigmenteerde formule bekleedt wimpers in een matzwarte kleur voor direct volume in slechts enkele bewegingen. Dit product heeft een vegan formule, wat wil zeggen dat het geen ingrediënten of bijproducten van dierlijke oorsprong bevat.

SHOP THE LOOK

The Perfect pair

De On The Rise Liftscara en de Epic Ink Eyeliner vormen samen het perfecte duo!

The Perfect pair

De On The Rise Liftscara en de Epic Ink Eyeliner vormen samen het perfecte duo!

On the Rise

Volume Liftscara

Deze ultra gepigmenteerde formule zorgt ervoor dat alle soorten wimpers direct volume krijgen in slechts enkele bewegingen

SO FREAKIN’ HIGH,
YOU JUST WON’T BELIEVE IT

Geweldige volume, separatie en lift!

Dit is een van de beste mascara’s die ik heb gebruikt voor deze prijs. Geweldige formule met een goede borstel. Ik gebruik deze mascara super vaak <3

Firepoppy, USA

MAAK DE LOOK COMPLEET
ONTDEK DE LIP LINGERIE PUSH-UP LONG-LASTING LIPSTICK

Een mooi nude matte lippie met de kracht om de lippen te plumpen!
Lip Lingerie Push-Up Long-Lasting Lipstick kan eenvoudig gebruikt worden om de lippen te lijnen, te vullen en te plumpen als een pro. In tegenstelling tot sommige matte lipsticks, is deze lipstick creamy en zal nooit droog voelen. De Lip Lingerie Push-up Long-lasting Lipstick is verkrijgbaar in 12 kleuren. Tip: gebruik het slijpertje (ingebouwd in de dop) als het potlood veel gebruikt is, zo is het makkelijk weer in vorm te krijgen.

Lip lingerie push-up long-lasting lipstick