• Gratis verzending en retour
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
BARE WITH ME

Are you ready to strip it off for the Summer?

Super frisse ‘’No makeup’’ makeup, die de huid tot meer dan 8 uur hydrateert en rijk is aan aloë en komkommer extracten. Een verfrissende en makkelijk te blenden textuur die uw huid laat stralen!

nyx bare with me make up

Bare With Me Hydrating Jelly primer

Deze gel primer hydrateert uw gezicht en verzacht de uitstraling van uw poriën voor een frisse glow. De formule op water basis creëert een egale laag voor het gemakkelijk aanbrengen van de make up. Een interessant weetje: de geweldige jelly textuur stuitert terug op zijn plek, het maakt niet uit hoeveel u er uit haalt!

nyx bare with me make up nyx bare with me make up
nyx bare with me tinted skin

Bare With Me Tinted Skin Veil

Onthul de meest frisse versie van uzelf met de nieuwe Bare With Me Tinted Skin Veil. Breng deze gewichtloze formule simpel en smooth aan op uw gezicht voor een lichte dekking met een fijne satin finish. In 12 tinten voor alle huidskleuren. Iedere tint voelt aan als een tweede huid en zorgt voor meer dan 8 uur hydratatie.

nyx bare with me tinted skin nyx bare with me tinted skin
nyx bare with me refresh

Bare With Me Prime. Set. Refresh. Multitasking Spray

Verfris uw gezicht met Bare With Me Prime.Set.Refresh. Multitasking Spray. Onze gevoelige huidvriendelijke spray is rijk aan aloë en komkommer extracten en dekt uw teint voor elk moment van de dag. Met slechts een paar sprays prep of set u uw makeup en fleurt u iedere look op. Deze Multipurpose spray geeft ook een dewy glans aan uw huid, verzacht de uitstraling van uw poriën en zorgt voor meer dan 8 uur hydratatie.

nyx bare with me refresh nyx bare with me refresh