Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Nooit meer last van muggen met MosquitNo

Houd jij ook zo van de zomer? Als de zon schijnt, lijkt alles leuker. Tot je ‘s nachts in je bed ligt en gezoem hoort: muggen. Ze maken niet alleen veel geluid, maar veroorzaken ook nog jeukende bulten in je huid. Om ervoor te zorgen dat jij tóch lekker kunt slapen, heeft MosquitNo allerlei producten ontwikkeld die jou beschermen tegen insecten. Je sprayt ze snel op je huid en kunt vervolgens urenlang dromen. Ontdek MosquitNo en sla meteen een flinke voorraad in.

Tip: heb jij al zonnebrand in huis? Met zonnig weer is het extra belangrijk om dit te gebruiken. Kies een milde zonnebrand voor je gezicht en een goede beschermer voor je lichaam. Je bent meteen voorzien!

Muggenspray zonder DEET online bestellen

Vroeger zat muggenspray boordevol met DEET. Dit is een giftig ingrediënt dat niet alleen de muggen op afstand houdt, maar ook je huid beschadigt. Dat tijdperk is gelukkig voorbij. De producten van MosquitNo zijn makkelijk én fijn in gebruik. Nog een voordeel: je bestelt alles van MosquitNo eenvoudig online bij Douglas. Binnen een paar muisklikken heb je het al voor elkaar. Lang hoef je niet op je pakket te wachten, want meestal heb je het de volgende dag al in huis. Houd je niet van online shoppen? De deuren van onze winkels zijn nog steeds voor je geopend. Je bent van harte welkom!