Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Montblanc

(33)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Montblanc parfum kopen - het toppunt van elegantie

Montblanc parfum - Alfred Nehemias en August Eberstein, richtten het bedrijf Montblanc aan het begin van de 20e eeuw op. Sindsdien staat het merk voor luxe en kwaliteit. Oorspronkelijk verkocht het merk vulpennen. Zelfs na meer dan 100 jaar zijn deze schrijfinstrumenten nog steeds populair en staan ze voor de hoogste vorm van vakmanschap. In verwijzing naar deze hoge kwaliteit, is het vernoemd naar de hoogste bergtop in de Alpen, de Montblanc. De witte ster, het handelsmerk van het bedrijf, vindt zijn oorsprong in de met sneeuw bedekte bergtop. Schoonheid, waardering, contemplatie en rust, kenmerken de bedrijfsfilosofie van Montblanc.

Montblanc parfums

Tegenwoordig vindt u in het assortiment van Montblanc ook geuren en verzorgingsproducten. Voor mannen is er tevens aftershave in verschillende geuren. Verzorgingsproducten voor het lichaam worden aangevuld met deodorant sticks en douchegels voor dames en heren. De geselecteerde ingrediënten en aandacht voor detail maken van elke Montblanc-geur een beleving voor de zintuigen.

Verleidelijke damesgeuren

De damesgeuren van Montblanc zijn op geen enkele wijze inferieur aan de samenstellingen voor mannen. In de Lady Emblem Serie vindt u "L'Eau", een Eau de Toilette voor dames, die indruk maakt met zijn fruitig-aquatische nuances, zoals mandarijn, viooltjes en lychee. Lady Emblem Eau de Parfum heeft een meer bloemrijke en volle toon. De praktische Montblanc-set is het perfecte cadeau voor iedere vrouw!

Verzorging en geuren voor de man

Een van de populairste geuren voor heren is de Montblanc Legend Spririt Eau de Toilette. De frisse en aromatische geur komt van de verfijnde combinatie van peper, grapefruit, kardemom, lavendel en houtachtige noten. De bijpassende douchegel van de geur verfrist u al in de ochtend en verzorgt de huid optimaal. Een andere Montblanc herengeur is de Emblem Eau de Toilette. De aromatische herengeur belichaamt de waarden van het merk als geen andere Montblanc-geur. Het mengsel van verse, pittige en zoete noten creëert een uitzonderlijk diep aroma.