Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Maybelline

(87)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Jouw lievelings Maybelline-mascara koop je bij DOUGLAS

Ze noemen New York niets voor niets The City That Never Sleeps. New York bruist en is altijd in beweging, net als de inwoners van de stad zelf. De producten van Maybelline New York zorgen er dan ook voor dat ook jij in één New York minute klaar bent met jouw make-up routine. De producten zoals de Maybelline-mascara zijn simpel in gebruik en doen wat ze beloven. Vaak ben je al in één stap klaar met een product waardoor je waardevolle tijd vrijspeelt en direct stralend de deur uit kan.

De hele dag een mooie Maybelline-make-up look

Van ontbijt tot diner date, jouw SuperStay Matte Ink lipstick of jouw Tattoo Brow Peel-Off wenkbrauwgel blijft zitten. Of verrijk je make-uproutine met verzorgende ingrediënten zoals bijvoorbeeld Dream Radiant Liquid, deze foundation zorgt voor een stralende gloed die ook nog eens de hele dag hydrateert. Zo blijf jij er altijd stralend uitzien!

Ultiem gemak met Maybelline-make-up

Maybelline New York producten zijn hassle free en gemakkelijk in gebruik. Wie kent de fan favourite Maybelline concealer niet? De Instant Anti Age Easer heeft een super handige sponsapplicator waardoor je in één stap een stralende, fris uitziende oogopslag hebt. Draaien, aanbrengen, en klaar!

Maybelline make-up voor iedereen

Kun je nooit jouw foundation kleur vinden en heb je een normale tot vette huid? Met Fit Me Matte & Poreless Foundation matter en vervaag je poriën niet alleen voor een naadloze finish, maar heb je ook de keuze uit maar liefst 40 kleuren foundation. Zo is er altijd voor iedereen een juiste kleurmatch te vinden.

De make-upcollectie van Maybelline New York

Maybelline New York combineert betaalbare staple items die de basis vormen van elke make-uproutine. Zoals bijvoorbeeld de welbekende Lash Sensational Maybelline-mascara, Fit Me Matte & Poreless Foundation en de SuperStay Matte Ink lipsticks. Deze make-up klassiekers zijn al jaren geliefd door velen en nodigen vrouwen uit om hun eigen creativiteit met make-up te ontdekken. Maar vergeet ook niet de innovatieve, trendy producten zoals de gemakkelijk met water verwijderbare Maybelline-mascara Snapscara. Al deze Maybelline-producten zorgen ervoor dat je alsmaar nieuwe make-up looks kan uitproberen en je make-up routine kunt blijven vernieuwen.

Al meer dan 100 jaar Maybelline-mascara

Al sinds 1915 ontwikkelt Maybelline make-up producten door innovatie en wetenschappelijke formules te combineren met de laatste trends uit New York. Zo kun je elk moment van de dag stralen! Van Maybelline-mascara tot aan wenkbrauwpotloden en van lipliner tot aan foundation, voor werkelijk waar elk make-up product kun je terecht bij Maybelline New York. Het merk is dan ook niet voor niets al jaren favoriet bij velen. Zelf Maybelline online kopen? Ontdek het volledige assortiment nu bij Douglas.nl.