Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Max Factor

(51)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Max Factor voor stralende looks

Experimenteer met de make-up van Max Factor en creëer zo schitterende looks. Of u nu alleen een lik mascara nodig heeft voor een dag naar kantoor of juist een opvallende make-up look wilt creëren voor een feestje. Max Factor heeft alle make-up producten die u nodig heeft voor verschillende gelegenheden! Max Factor Cosmetics is een cosmeticamerk dat al sinds 1909 bestaat. Sinds de oprichting is Max Factor uitgegroeid tot een geliefd cosmeticamerk onder vele make-up liefhebbers. Max Factor is in Nederland verkrijgbaar bij Douglas: online en in de Douglas-winkels. Ontdek het assortiment van Max Factor online of in de winkel en vind producten die bij u passen.

Diverse Max Factor-producten

Het assortiment van Max Factor bestaat uit diverse make-up producten voor vrijwel alle gelegenheden. Wilt u dat uw ogen opvallen? Maak uw wimpers langer én opvallender met een van de mascara’s van Max Factor. Of breng een mooie oogschaduw van het merk aan en laat uw ogen nog meer spreken. Er is genoeg om uit te kiezen! Heeft u advies nodig over welke Max Factor-producten geschikt zijn voor u? Breng dan een keer een bezoek aan een van onze winkels en vraag onze beauty experts om hulp. Zij adviseren u over de producten, zodat u tevreden naar huis gaat met een passend Max Factor-product.

razendsnel bij u thuis afgeleverd, zodat u meteen gebruik kunt maken van producten. Verder mag u bij een online bestelling bij een besteding van minstens 10 euro ook twee gratis samples uitkiezen. Wanneer u de producten in een van onze winkels koopt, heeft u de optie om het product mooi in te laten pakken. Leuk zo’n cadeautje voor uzelf!