Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

VOOR EEN BRUILOFT

Beautytips voor de bruid en haar gasten

De make-up voor je trouwdag is minstens zo belangrijk als de jurk. Het is dan ook een belangrijke beslissing voor welke make-uplook je gaat. Ga je voor au naturel of overweeg je een volledig glamourmoment? Je look zal hoe dan ook voor altijd vereeuwigd worden in foto's en in je geheugen.

Wedding Beauty Countdown

Met alle energie die in het plannen van een bruiloft zit, is het gemakkelijk om uit het oog te verliezen waar het om draait: je trouwt met de liefde van je leven. Ook als je een goede planner tot je beschikking hebt, kan de stressfactor hoog zijn.

10 Weken van tevoren

Schoonheid van binnenuit
Zink, Biotine & hyaluronzuur in capsules om je huid er stevig en mooi uit te laten zien.

1 / 4
2 Weken van tevoren

Blijf bij je huidverzorgingsroutine
Test geen nieuwe producten of behandelingen om onverwachte verrassingen te voorkomen.

2 / 4
3 Dagen van tevoren

Bereid je handen en voeten voor
Voor je statement trouwschoenen en close-up shots van de trouwring, moeten voeten en handen er perfect uitzien.

3 / 4
De dag van de bruiloft

Zorg dat je parfum de hele dag blijft zitten
Breng je favoriete geur aan op je hartslagpunten en nek, binnenkant van je ellebogen, polsen en knieholtes. Het reageert op warmte en kan de hele dag geur helpen afgeven.

4 / 4
Image alt tag

Elegante look

Romantische nude make-uplook

Een natuurlijke make-uplook is een perfecte optie voor je grote dag, want het zal elegant en tijdloos zijn. Ga voor eenvoudige oogmake-up met fluweelachtige bruintinten en een zachte eyeliner.

Prachtige oogschaduw

Met een nude oogschaduwkleur, houd je je ogen elegant en naturel. Kies voor een nudekleur met een kleine shimmer, voor een stralende uitstraling!

Zachte eyeliner

Benadruk de ogen met een subtiele eyeliner. Hierdoor blijft de oogmake-up natuurlijk en toch expressief.

Perfecte wenkbrauwen

Definieer je wenkbrauwen met een lichtgekleurd potlood en fixeer ze met een gel of wax om ze de hele dag in model te houden.

Mooie lippen

Je lippen moeten er geweldig uitzien op je trouwdag. Gebruik een lipstick die zijdezacht aanvoelt en je lippen hydrateert.

Image alt tag
Image alt tag

Voor de extravagante bruid

Grafische eyelinerlook

Een opvallende zilveren eyeliner is een echte eyecatcher op je trouwdag. Houd de rest van de make-up rustig en accentueer de lippen in een subtiele rode tint.

Gedefinieerde contour

Ga voor contouren op je trouwdag om je gezicht perfect te definiëren en je troeven te laten zien. Zorg ervoor dat de bronzer optimaal is afgestemd op je huidskleur en niet te oranje is.

Statement eyeliner

Een grafische look met zilveren eyeliner, die voorbij de oogplooi wordt getrokken, de ogen groter doet lijken en een heel bijzonder wow-effect geeft dat elke bruiloftsgast zich gegarandeerd zal herinneren!

Blijvende gloed

Om de make-up te fixeren raden we aan om een ​​glowy setting spray te gebruiken, deze zorgt de hele dag voor een frisse look.

Romantische geur

Je trouwdag moet een van de mooiste dagen van je leven zijn, en daar hoort de perfecte geur bij. Breng een intense maar zachte parfum aan die de hele dag blijft zitten.

Image alt tag
Image alt tag

Voor de elegante bruid

Glamoureuze parellook

Je kunt je oogmake-up aanvullen met parels voor een extravagante en glamoureuze look. Want op je grote dag geldt meer is meer!

Edele parels

Met een beetje extra trek je ieders aandacht op je grote dag! Gebruik parels in plaats van oogschaduw. Je bevestigt de parels eenvoudig met wimperlijm. Ze blijven de hele dag zitten, maar kunnen ook gemakkelijk worden verwijderd met vette oogmake-up remover. Test vooraf of je de lijm kunt verdragen.

Vlekkeloze teint

Gebruik een foundation die het licht weerkaatst en oneffenheden op de huid verbergt om een ​​egale en stralende teint te creëren.

Perfecte lippen

Gebruik een lippenstift die de lippen hydrateert en je huidskleur flatteert met een lichte, zachte kleur.

Kusbestendig

We raden aan om een ​​fixeergel te gebruiken, zodat de lipstick lang meegaat, zelfs bij het drinken van champagne en het eten van cake. Dit verbetert niet alleen de duurzaamheid, maar geeft de lippen ook een sensuele glans.

Image alt tag

Sieraden voor de bruidslook

Het label

Image alt text

Get inspired: Aftellen tot de bruiloft

(24)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op: