Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Lip primers: een must voor iedere make-up guru

Geloof ons maar, een lip primer is hét product waarvan je niet wist dat je het nodig had. Of misschien ook wel. Ooit meegemaakt dat je lippenstift vervaagt, in de lijntjes van je lippen kruipt of volledig verdwijnt (bijvoorbeeld na het eten van een maaltijd)? Een lip primer voorkomt dit dus. Het zorgt ervoor dat je lipstick, -balsem of -gloss een stuk langer blijft zitten. Dat werkt heel simpel: je smeert dit goedje ‘s ochtends op en hoeft de rest van de dag niks meer bij te werken. Fijn! Ontdek de beste lip primers bij Douglas en bestel jouw favoriet!

Alle voordelen van lip primers op een rijtje

Een fijne lip primer verlengt de duurzaamheid van je lipproducten. Wat je ook smeert, met deze formule eronder blijft het extra lang zitten. Maar dit is niet het enige voordeel van dit wonderproduct. Wat het dan nog meer doet? Het hydrateert, zorgt voor een egale basis én kan zelfs de kleur van je lipstick versterken. Het resultaat is er dan ook naar: na gebruik krijg je lippen die er voller, gladder en vooral verzorgd uitzien. De beste lip primers bevatten bovendien SPF. Die beschermen je dus ook nog tegen de zon. Handig!

Jouw stappenplan voor perfecte lippen

Een professionele liplook creëren lijkt misschien ingewikkeld, maar met het juiste stappenplan is het een fluitje van een cent. Dat doe je zo:

  1. Prep met lip primer: Begin met het zachtjes exfoliëren van je lippen voor een glad oppervlak. Dit doe je bijvoorbeeld met een oude tandenborstel of een lipscrub. Breng daarna een dunne laag lip primer aan. Dit zorgt voor een egale en gladde basis.
  2. Definieer met lippotlood of lipliner: Gebruik een lippotlood of lipliner in een kleur die dicht bij je natuurlijke lipkleur ligt. Breng het aan over de volledige rand van je lippen. Hiermee kun je de vorm benadrukken, kleine imperfecties corrigeren en zorgen dat je lippenstift niet uitloopt.
  3. Creëer diepte met lippenstift: Breng nu je favoriete lippenstift of lipgloss aan. Of je nu kiest voor een subtiele nude of een gewaagde rode tint, de kleur zal stralen tegen de perfect voorbereide achtergrond.
  4. Fixeer met setting spray: Als laatste stap kun je nog een setting spray gebruiken. Zo zorg je ervoor dat je lipmake-up de hele dag (of nacht) blijft zitten.

De beste lip primer kopen bij DOUGLAS

Een lip primer kopen bij Douglas betekent niet alleen investeren in een kwaliteitsproduct, maar ook genieten van talloze voordelen. Van gratis verzending tot een flexibel retourbeleid, wij zorgen ervoor dat jouw online winkelervaring vlekkeloos en plezierig verloopt. En daar stopt het niet. Bij elke bestelling mag je 2 samples kiezen van andere beautyproducten - van elegante parfums tot fijne huidverzorgingsessentials - zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste trends en ontwikkelingen in onze wereld. Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf vandaag nog op iets moois. Je verdient het!