Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Lipplumper

(37)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

De beste lip plumper koop je bij DOUGLAS

Wil je jouw lippen laten stralen als nooit tevoren? Met een lip plumper bereik je haast het effect van fillers, maar dan zonder cosmetische ingrepen! Met de speciale lipgloss, balsem of serum creëer je tijdelijk vollere en ‘opgezwollen’ lippen. Dit komt door ingrediënten zoals pepermuntolie, hyaluronzuur en capsicum. Bij het aanbrengen op de lippen veroorzaken deze stoffen een licht prikkelend gevoel, wat zorgt voor een tijdelijke verwijding van de bloedvaatjes en een lichte zwelling van de lippen. Zo krijgt jouw mond een zichtbaar vollere uitstraling op de momenten dat jij het wil, zonder fillers te hoeven gebruiken. Het effect van het product is niet permanent en duurt slechts enkele uren, maar je lippen zien er wel direct voller uit. Ideaal voor als je bijvoorbeeld een feestje hebt. Bij Douglas vind je lekker veel varianten, dus je kunt hier naar hartenlust lip plumper bestellen!.

Geef je lippen een boost met een lip plumper gloss

Lip plumper is verkrijgbaar in verschillende kleuren en soorten. Ben jij iemand die van lippenstift houdt? Probeer dan ook eens een plumping variant, zoals de Allure Shine Lustrous Lip Plumper van Dear Dahlia. De ultra-reflecterende parels en crèmeachtige textuur creëren een prachtige glans, terwijl de natuurlijke lipvergrotende ingrediënten direct voor meer volume en glamoureuze lippen zorgen. De lippenstift is niet plakkend, zacht voor je lippen én ze drogen er niet door uit. Wat wil je nog meer! Houd jij juist meer van een lekker glimmende en glanzende look en een product dat super gemakkelijk aanbrengt én je lippen vergroot? Dan is een lip plumper gloss waarschijnlijk de oplossing voor jou. Door het glossy effect wordt jouw mond sowieso al meer benadrukt, maar de plumping ingrediënten zorgen ervoor dat ‘ie nog groter oogt. Zo zorg je binnen een paar seconden voor lippen om te zoenen!.

De lip plumpers van dit moment

De keuze wat betreft deze hippe beautytrend is bij Douglas reuze, maar we kunnen ons voorstellen dat je misschien moeilijk kunt kiezen. Tip: kies voor een make-up merk waar jij bekend mee bent of laat je inspireren door een kleur die jou aanspreekt en goed bij je past. Kijk vooral even rond in de webshop en klik door op de producten, want bijna elke lip plumper is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Je kunt ook gaan voor een van de populaire producten van dit moment. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Lip Injection Maximum Plump van Too Faced? Dit is hét bekende plumping merk uit Amerika. Het product verzacht, verzorgt én vergroot je lippen als nooit tevoren, direct en na verloop van tijd. Of misschien is de Lip Plumping Gloss van e.l.f. iets voor jou. De verkwikkende hoogglans formule geeft volume en heeft door de vitamine E en kokosolie een verzachtende werking. De gloss is ook nog eens heel voordelig en daarom zeker het proberen waard..

Lip plumper bestellen doe je gemakkelijk en snel online bij DOUGLAS

Ben je op zoek naar de beste lip plumper? In de winkels en de webshop van Douglas vind je er in elke kleur en stijl wel een. Plaats een online bestelling en profiteer van leuke extra’s. Zo worden jouw producten vanaf €20,-, en voor Douglas-members altijd, gratis verzonden. Bestel je voor 22.00 uur? Dan heb je jouw pakketje de volgende dag al in huis. Perfect voor als je binnen no time de mooiste salon-look wilt creëren, maar dan gewoon bij jou thuis! Verder krijg je bij elke bestelling van minimaal €10,- twee samples cadeau. Zo leer je weer nieuwe producten en merken kennen. En voor je afrekent: check ook nog even de andere fijne producten in de Douglas-webshop. Want door jouw plumper bijvoorbeeld te combineren met een goede lipliner of lippenpotlood, kun je jouw lippen nog meer accentueren voor een stralende mond.