Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Jouw perfecte liplook

TUTORIAL

Kleuren en texturen zijn een kwestie van smaak: iedereen heeft eigen favorieten en wat voor de een fantastisch werkt, is voor de ander niet ideaal. Wat wél voor iedereen werkt? Deze tutorial voor de perfecte (rode) lipstick look. Een goede, nauwkeurige applicatie is cruciaal voor elke liplook. We laten je hier zien hoe je dat doet!

Favorieten voor rode lippen

STAP VOOR STAP

Jouw perfecte liplook

We laten je zien hoe je je lippen goed verzorgt en voorbereidt op je liplook. We geven ook tips voor het aanbrengen van lippenstift zodat je een perfecte look krijgt die lang blijft zitten.

1. Zachte lipscrub

Het verwijderen van huidschilfers op je lippen is de perfecte voorbereiding op een mooie liplook. Zorg ervoor dat je je lippen zacht scrubt, omdat de huid van je lippen dun is. Na het scrubben zijn je lippen zacht, gezond en klaar voor stap 2.

1 / 5
2. Verzorging & balans

Gebruik een voedende lippenbalsem om je lippen te hydrateren. Dit werkt als een primer voor je lipstick en vult kleine oneffenheden op, zodat de lipstick een gladde en egale basis heeft.

2 / 5
3. Lipliner

Het gebruik van een lipliner geeft je lippen een duidelijke vorm. Begin met de cupidoboog en teken een X. Omlijn daarna je lippen langs de liplijn.

Tip: Een lipliner geeft je ook de mogelijkheid om de vorm van je lippen naar wens aan te passen.

3 / 5
4. Kleur

Begin met het aanbrengen van de lipstick op het midden van je bovenlip en werk dan naar je mondhoeken toe. Herhaal dit proces voor de onderlip. Werk nauwkeurig en voorzichtig voor een mooi en precies resultaat.

4 / 5
5. Finishing touch

Corrigeer de lipcontour met een klein beetje concealer. Gebruik een schoon, plat kwastje voor een nauwkeurige toepassing. Hierna is je perfecte liplook klaar om aan de buitenwereld te tonen!

5 / 5
Image alt tag

WE LOVE

Nog meer lipstick favorieten

Een rode lipstick is een echte musthave in jouw make-upcollectie. Kies een lipstick die past bij de toon van jouw huid. 

Image alt tag

Tutorial: Perfecte liplook

(29)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Huidtype
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren