Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Make-up spiegels

(159)
Merk
Productsoort
Producteigenschap
Kleur
Highlights
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

De beste make-up spiegels koop je bij DOUGLAS

Een make-up spiegel is zonder twijfel een onmisbaar accessoire voor iedere beauty-liefhebber. Ze staan natuurlijk geweldig op je kaptafel, maar zijn ook heel functioneel. Deze speciale spiegels bieden namelijk vaak een extra helder en soms ook nog een vergroot beeld, waardoor het aanbrengen van make-up, huidverzorging en haarstyling tot in precisie kan worden uitgevoerd. Zo zie je een stuk gemakkelijker verfijnde details zoals subtiele oneffenheden, die je zonder een make-up spiegel niet zou zien. Gelijkmatig je foundation aanbrengen, een mooie oogschaduw-look creëren of je wenkbrauwen epileren was nog nooit zo makkelijk. Je kunt zelfs kiezen voor spiegels met speciaal licht, voor een nog mooier resultaat. En vergeet ook de handzame spiegeltjes voor onderweg niet: zo hoef je nooit meer onhandig de camera van je telefoon of de reflectie in een etalage te gebruiken om je make-up te checken en bij te werken. Of het nu dag of nacht is, een make-up spiegel zorgt ervoor dat jij jouw producten tot in perfectie kunt gebruiken. Een echte must-have dus!

Voor op je wishlist: een make-up spiegel met licht

Wil je extra uitpakken op jouw kaptafel? Waan je een echte Hollywood-ster met een make-up spiegel met licht. Niet voor niets worden deze spiegels volop gebruikt in de kleedkamers in het theater, want met deze must-haves wordt het nog veel gemakkelijker om tot in detail en perfectie make-up aan te brengen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de make-up spiegels van Gérard Brinard? Deze grote spiegel met maar liefst 12 LED bulbs kun je schakelen naar 3 kleuren licht: blauw, warm wit en helder wit (zoals daglicht). Ook zijn alle kleuren dimbaar, zodat je de ideale omgeving kunt creëren om je op te maken. Dit soort spiegels zijn ideaal voor als je bijvoorbeeld geen daglicht in jouw badkamer hebt of als je ook ‘s avonds goed je make-up wilt kunnen aanbrengen. En ken je die super handige uittrekbare spiegels in hotelbadkamers? Ook die kun je via Douglas gewoon voor thuis aanschaffen, mét verlichting. Zo hebben sommige make-up spiegels een handige knikarm, zodat je ‘m zo dicht als je wilt naar je toe kunt trekken. Of zijn ze aan beide zijden te gebruiken, met aan de ene zijde een normale vergroting en aan de andere zijde een 10x vergroting.

Handig: kies een make-up spiegel die 10x vergroot

Spiegels met een vergroting zijn ideaal om je op te maken, maar bijvoorbeeld ook om je wenkbrauwen te epileren of je lenzen in te brengen. Kies je een make-up spiegel die 10x vergroot, dan zie je alles dus van letterlijk 10x dichterbij. Douglas biedt verschillende varianten aan, van losse vergrotende spiegels tot spiegels met twee of meerdere kanten met verschillende vergrotingen.

Scoor make-up spiegels gemakkelijk en snel online bij DOUGLAS

Ben je op zoek naar de beste make-up spiegel? In de winkels en de webshop van Douglas vind je er ontzettend veel. Plaats een online bestelling en profiteer van leuke extra’s. Zo worden jouw producten vanaf €20,-, en voor Douglas-members altijd, gratis verzonden. Bestel je voor 22.00 uur? Dan heb je jouw pakketje de volgende dag al in huis. Perfect voor als je binnen no time de mooiste salon-look wilt creëren, maar dan gewoon bij jou thuis! Verder krijg je bij elke bestelling van minimaal €10,- twee samples cadeau. Zo leer je weer nieuwe producten en merken kennen. En voor je afrekent: check ook nog even de andere fijne producten in de Douglas-webshop. Wat dacht je bijvoorbeeld van een goede wimperkruller, fijne ruime toilettas of een heerlijke parfum?