• Gratis 2 samples naar keuze
  Kies bij iedere bestelling 2 gratis samples.
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.


Geef uw ogen meer uitstraling met nepwimpers

Uw ogen bepalen uw look en elke vrouw heeft haar eigen manier om hier vorm aan te geven. Nepwimpers laten uw ogen beter uit komen, maken ze groter en laten ze vooral meer opvallen. Laat uw ogen meer stralen en maak uw look helemaal af door kunstwimpers te gebruiken. Valse wimpers vindt u zowel in het online assortiment van Douglas, als in de winkel.

Kies kunstwimpers die goed bij de kleur van uw echte wimpers passen, zoals bijvoorbeeld kastanjebruin of blond voor de meer natuurlijke look. Ook de lengte en het soort wimpers zijn belangrijk om op te letten. Sommige nepwimpers beslaan de hele lengte van uw wimperlijn, waar anderen weer kleinere stukken wimpers bedekken. De kunstwimpers van Douglas zijn van hoge kwaliteit en geven uw ogen de perfecte vorm.

Kunstwimpers zijn handig zelf aan te brengen

Kunstwimpers brengt u aan door sneldrogende wimperlijm te gebruiken, deze kunt u in het assortiment van Douglas vinden of wordt bij de wimpers geleverd. Handige tools voor het aanbrengen, perfectioneren en verwijderen van de nepwimpers zijn een wimperborsteltje, wimperverf, mascara en wimperremover. Voor het aanbrengen van de wimpers doopt u de wimperrand voorzichtig in de wimperlijm. Vervolgens wacht u een paar seconden alvorens u de nepwimpers voorzichtig net boven uw eigen wimpers plakt. Om het helemaal af te maken kunt u de wimpers nog wat extra vorm en kleur geven met mascara.

Geef uw gezicht de finishing touch met valse wimpers

Zorg er ook voor dat u de nepwimpers goed onderhoudt, zo kunt u ze vaker gebruiken. U kunt verschillende soorten en maten valse wimpers bij Douglas bestellen van verschillende merken. Let erop dat bij aankoop van sommige kunstwimpers de wimperlijm meegeleverd wordt en bij andere niet. Indien het niet inbegrepen is, kunt u de wimperlijm er los bij kopen. De valse wimpers worden kostenloos bij u thuis afgeleverd en u ontvangt twee gratis samples.