• Gratis 2 samples naar keuze
  Kies bij iedere bestelling 2 gratis samples.
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 19:00 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.


terug 1 2 3

Goede make-up kwasten voor het perfect aanbrengen van make-up

Om uw poeder, foundation en andere make-up perfect aan te brengen is een handige make-up kwast onmisbaar. Niet alleen brengt u zo uw make-up mooi en egaal aan. hhet is tevens de meest hygiënische manier om uw make-up aan te brengen, omdat u niet met uw handen over uw gezicht wrijft. uiteraard is het dan wel belangrijk dat u uw gezichtspenselen goed schoon houdt, zodat ze hygiënisch blijven. Was uw penselen ongeveer één keer per week met lauwwarm water en een milde zeep.

Welke verschillende soorten make-up kwasten zijn er?

Kort gezegd, is er voor iedere soort gezichtsmake-up een bijpassend penseel beschikbaar. Een goede foundationkwast laat geen strepen na en zorgt ervoor dat u de vloeibare foundation perfect egaal over uw gezicht kunt verdelen. De kwast heeft platte langwerpige haren voor het beste effect. Met een blushkwast brengt u de blush nauwkeurig aan voor een gezonde en stralende huid. Deze kwasten zijn rond of schuin afgesneden, zodat de contouren van het gezicht natuurlijk uitkomen. Met een concealerkwast verbergt u oneffenheden, donkere kringen onder de ogen en lichte verkleuringen. De kwast lijkt op een foundationkwast, maar dan in het klein. Als laatste behoort tot de meest gebruikte make-up kwasten, de poederkwast. Een poederkwast is er in grote en kleine formaten en voelt zacht aan. Met een paar vegen krijgt uw gezicht een matte finish voor een natuurlijk eindresultaat.

Vind uw perfecte make-up penselen

Het assortiment van Douglas biedt een grote keuze aan verschillende soorten foundation-, poeder-, blush- en andere make-up kwasten. Maak uw opmaakritueel wat makkelijker door een kwast te gebruiken en bestel het online bij Douglas! Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd en u ontvangt twee gratis samples.