Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

MCM Fragrance Collection

Ontdek de diverse geurcollectie van MCM, het Duitse luxueuze modehuis dat zijn erfgoed van sophisticated opstandigheid omarmt. Het assortiment combineert vakmanschap met nieuwe technologieën en betovert alle zintuigen. Vind de perfecte match voor jouw individuele reis en ervaar de duurzaam geproduceerde en veganistische geuren.

Ontdek nu

Who's your CRUSH?

MCM CRUSH

Geïnspireerd door de kracht die voortkomt uit vrouwelijke vriendschappen, brengt MCM CRUSH een eerbetoon aan de magnetische en speelse energie die ontstaat wanneer vrouwen elkaar steunen.

Ontdek nu

MCM ONYX

Gember en kruiden openen met een uitbarsting van energie en onthullen lavendel in het hart. De basis bestaat uit houtnoten, die zorgen voor een moderne mannelijkheid en langdurige mineraliteit.

Ontdek nu

MCM ULTRA

Knapperige Pink Lady-appel en natuurlijke Italiaanse bergamot worden gecombineerd met de kruidig-zoete noot van roze peper. Tuberoos en jasmijn geven de geur een delicate, sprankelende bloemigheid.

Ontdek nu

MCM

Het Eau de Parfum bevat de essentie van het DNA van MCM. Geïnspireerd door reizen, kunst en onbeperkte creativiteit introduceert MCM een geuroverstijgende reis geïnspireerd door kostbare ingrediënten.

Ontdek nu