Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Professionele MAC-foundations

Of je het nu iedere dag draagt of alleen voor speciale gelegenheden: foundation mag niet ontbreken in jouw make-upcollectie. En als je er toch eentje gaat aanschaffen… doe het dan meteen goed! De MAC-foundations zijn al jarenlang favoriet bij make-up artists en andere creatievelingen. Dat is natuurlijk niet voor niets. Ze blijven lang zitten, zorgen altijd voor een flawless finish én - misschien nog wel het belangrijkste - zijn in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar. Ontdek alle MAC Cosmetics-foundations bij Douglas!

MAC-foundations: Studio Fix en meer

Een van de meest bekende MAC-foundations is Studio Fix. Dit olievrije product zorgt voor een matte finish én bevat SPF. Daarom is ‘ie meer dan geschikt voor dagelijks gebruik. Er bestaat trouwens ook een poedervariant van. Die verfijnt je poriën tot wel 8 uur lang. Wow! Houd jij niet van foundation, maar wil je wel wat plekjes egaler maken? Kies dan voor een fijne concealer. Breng ‘m plaatselijk aan en creëer zo een frisse en gezonde look. Handig, toch?

Stel je eigen MAC-foundationset samen

Weet je niet goed wat je moet kiezen? Laat ons je helpen! Kom langs in onze winkels, kies wat producten uit met hulp van onze beauty experts en ga voldaan naar huis met een zelf samengestelde MAC-foundationset. Nog een tip: ga niet alleen voor een foundation en een concealer, maar pik ook een primer mee. Hierdoor blijft de basis van jouw make-uplook een stuk langer zitten. Fijn!

MAC-foundation online kopen

Geen tijd om langs te komen in een van onze winkels? Goed nieuws: je kunt MAC-foundations ook online kopen bij Douglas. Dat is makkelijk én snel. Met een een paar drukken op de knop heb je jouw digitale winkelmandje gevuld, kies je wat gratis samples uit en reken je af. Meestal ontvang je jouw pakket binnen 24 uur. Dit geldt niet alleen voor MAC-foundations, maar ook voor andere producten. Kijk bijvoorbeeld eens bij de parfums of mascara’s. Veel shopplezier!