Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Geniet van de natuur met L’OCCITANE en Provence

Gebruik jij het liefst alleen maar natuurlijke verzorgingsproducten en geuren? Dan is L’OCCITANE precies waar je naar op zoek bent. Bij dit merk zijn de meeste ingrediënten rechtstreeks afkomstig van de Franse Provence en andere rijke, wereldse gebieden. De kwaliteit is er dan ook naar. Nog een voordeel: duurzaamheid staat hier hoog in het vaandel. Er wordt gebruikgemaakt van botanische tuinen, waar alle bestanddelen groeien die jouw huid gezond te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan plantaardige oliën en noten. Bekijk de collectie van L’OCCITANE en Provence en ontdek wat de natuur voor jou kan doen.

Bestseller: L’OCCITANE-handcrême

Alle L’OCCITANE-producten zijn een feestje om te gebruiken, maar als we één bestseller aan moeten wijzen, is dat de handcrème. De verschillende tubes zien er niet alleen schattig uit, je neemt ze ook nog eens makkelijk mee in je tas. Zo kun je altijd en overal je handen hydrateren. Bovendien brengen alle L’OCCITANE-handcrèmes een unieke geur met zich mee. Speur door de verschillende lijnen en kies jouw favoriet.

L’OCCITANE online kopen

Of je nu voor een L’OCCITANE-parfum of een -handcrème gaat, in Nederland kun je alles online kopen bij Douglas. Heb je een goede aanbieding gezien? Aarzel dan niet langer, vul je digitale winkelmandje en reken af. Binnen 24 uur heb je jouw pakket al in huis. Voor de verzending hoef je niks extra’s te betalen. Ook retourneren is kosteloos. In de doos vind je verder twee gratis samples. Zo blijf je de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beauty ontdekken. Mocht je niet van online shoppen houden, dan ben je nog steeds van harte welkom in een van onze winkels bij jou in de buurt. Onze professionals staan iedere dag voor je klaar.